Пчеларство, отглеждане на пчели, пчеларски инвентар

Областни градове

Добрич
Фирмата се занимава с производство, изкупуване, преработка и търговия с пчелен мед и пчелни продукти.

Овча Могила
Пчелен мед и пчелни продукти - директно от производител и на ниски цени. Е-магазин за пчелен мед и пчелни продукти.

Окорш
Пчеловъдство

Продавам Пчелен мед

Създаване на високопродуктивни линии в резерватите за местна пчела, нови методи за отглеждане на пчелни майки, нови продукти за подхранване на пчелните семейства и различни системи кошери, изработени от нетрадиционни материали.

Производство и търговия на едро и дребно на цялата гама пчелни продукти (пчелен мед, пчелно млечице, цветен прашец, прополис, пчелен восък)

Бургас
Производство и продажба на билков и странджански манов мед. 100% натурални пчелни продукти.

Нова дърводелска фабрика за пчелни кошери.

Магазин за мед и пчелни продукти,от директен производител,отвори врати ! Заповядайте при нас !

Фирмата се занимава с производство и търговия с пчелни продукти пчелен мед, пчелен восък, пчелно мляко, пчелна отрова.

Пчеларство, отглеждане на пчели, пчеларски инвентар


Пчелния мед е с доказани вкусови и здравословни за хората качества. Събирането му посредством пчеларство е сложен и постоянен процес. В зависимост от местоположението на пчелните кошери и сезона на хранене на пчелите може да откриете разнообразие от пчелен мед и пчелни продукти.

След присъединяването на България в ЕС производителите на пчелен мед биват финансирани с цел увеличаването на пчелните семейства, както и броя на пчелните ферми като цяло. Осъзнавайки силата и значението на пчелите, като част от функцията на природата, ние трябва да полагаме грижи в тяхното безопасно съществуване. Редица препарати за растителна защита са забранени за използване именно заради негативното си влияние оказващо върху пчелите.


Акациев Пчелен мед , Билков Пчелен мед , Кошери , Кошери за пчели , Мед от Магарешки бодил , Прополис , Пчеларски Инвентар , Пчеларско Оборудване , Пчеларство , Пчелен мед , Пчелен мед от Кориандър , Пчелен мед от Магарешки Бодил , Пчелни кошери , Пчелни продукти , Центрофуги за мед
Прочети повече
Затвори