Областни градове

Фирма ДелиНа 5 Илинка Живкова извършва официални преводи на документи и други книжа, превод на техническа документация и материали от всички области на живота и бизнеса. Ние гарантираме конфиденциалност и коректност както и стриктно спазване на българските и Европейски закони и норми.

Писмен превод на фирмени документи – тръжна документация, счетоводни, банкови, търговски документи, юридически документи, уебсайтове, широка гама от специализирани преводи Заверки от Консулски отдел към МВнР на преводи, изготвени от лицензирани преводачи на фирмата.

Ние извършваме професионален писмен и устен превод от руски на български и от български на руски език, на текстове, на всякаква тематика.

София
На пазара сме от 1996 г. Лицензирани сме от МВнР. Извършваме писмени преводи от и на всички езици и във всички области на приложение. Натрупаният с годините опит гарантира на нашите клиенти – корпоративни и частни – качествено обслужване.Компанията е лицензирана с договор на Министерство

Призма - лицензирана агенция. Договор с МВнР №889/02.03.2005. Писмени и устни преводи от/на над 20 езика, легализация и заверка на документи, редакция и корекция на вече преведения при нас текст, комплексни решения в областта на преводаческите услуги.

Агенция БУФО ООД е лицензирано бюро за преводи и легализации. Има договор с Консулски отдел на Министерство на външните работи на Република България.Извършва преводи на всички популярни езици, писмени преводи на документи и други книжа. Над 30 професионални преводачи се грижат за услугите.

Преводаческата къща "Дес Пол" извършва качествени преводи от и на полски, руски, чешки, френски, немски, английски и други. Правим легализирани и обикновени преводи.

София
ТИМ 93 е фирма с дългогодишен опит в областта на писмените и устните преводи.Специализираме в превод на техническа, юридическа и финансова документация, фирмени договори и други...

„Транслингва” ЕООД – една от водещите агенции в България за извършване на писмени и устни преводи и легализация на документи. Агенцията се намира в гр. Варна. От март 2007г. е сертифицирана по ISO 9001:2015, а от март 2013 г. и по ISO 17100:2015.

Нашата мисия е да предоставяме най-добрите високо качествени услуги на нашите клиенти , като спазваме законите и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето мото е: Качество и лоялност!

Преводи


Сигурно вече сте забелязали – в днешно време всички поназнайват езици. Но да говориш на някакво ниво един език и да правиш преводи от и на него са различни неща. Правенето на преводи е професия. Тя изисква сериозна квалификация и непрекъсната самоподготовка. Когато става дума за официални документи, преводачът трябва да отговаря на специални изисквания. И съответно трудът му ще е по-скъп.

Ако досега не сте ползвали услугите на професионални преводачи, а имате нужда от преводи с висока степен на отговорност, елате на business.bg. Ние си партнираме с отлично работещи, с добро име на пазара преводачески фирми. Те поддържат екипи от опитни преводачи от и на различни езици. От профилите им в портала ще разберете какви услуги извършват и при какви условия. Когато откриете тези, които са ви нужни, просто им се обадете. Посочили сме и телефоните им.Възползвайте се от нашата работа, за да свършите своята бързо и с лекота!


Агенции за Превод , Виртуален Офис , Легализация на Документи , Легализиране на Диплома , Лицензиран Преводач , Превод и Легализация на Документи , Преводи , Специализирани Преводи , Фирми за Преводи
Прочети повече
Затвори