Областни градове

Писмен превод на фирмени документи – тръжна документация, счетоводни, банкови, търговски документи, юридически документи, уебсайтове, широка гама от специализирани преводи Заверки от Консулски отдел към МВнР на преводи, изготвени от лицензирани преводачи на фирмата.

София
На пазара сме от 1996 г. Лицензирани сме от МВнР. Извършваме писмени преводи от и на всички езици и във всички области на приложение. Натрупаният с годините опит гарантира на нашите клиенти – корпоративни и частни – качествено обслужване.Компанията е лицензирана с договор на Министерство

Призма - лицензирана агенция. Договор с МВнР №889/02.03.2005. Писмени и устни преводи от/на над 20 езика, легализация и заверка на документи, редакция и корекция на вече преведения при нас текст, комплексни решения в областта на преводаческите услуги.

Агенция БУФО ООД е лицензирано бюро за преводи и легализации. Има договор с Консулски отдел на Министерство на външните работи на Република България.Извършва преводи на всички популярни езици, писмени преводи на документи и други книжа. Над 30 професионални преводачи се грижат за услугите.

Преводаческата къща "Дес Пол" извършва качествени преводи от и на полски, руски, чешки, френски, немски, английски и други. Правим легализирани и обикновени преводи.

„Транслингва” ЕООД – една от водещите агенции в България за извършване на писмени и устни преводи и легализация на документи. Агенцията се намира в гр. Варна. От март 2007г. е сертифицирана по ISO 9001:2015, а от март 2013 г. и по ISO 17100:2015.

Дългогодишен опит в преводи от и на всички езици, Доказано качество, Конкурентни цени, Договор с консулска служба на МВнР за легализация на документи

"АДАПТ БЪЛГАРИЯ" е професионална агенция за преводи от 2000 г. с договор с МВнР. Извършва преводи от и на 40 езика и легализация на документи от и за чужбина. Фирмата е сертифицирана по EN ISO 17100:2015. Агенцията предлага 10% отстъпка при онлайн поръчки, всяка сряда - 15% отстъпка.

Панагюрище
Даяна 7000 ООД е фирма, която е регистрирана в Панагюрище, но предлага услуги в сферата на преводите и легализацията за цялата страна. Център за преводи Даяна 2000 работи с преводачи, които имат нужната квалификация и умеят да извършват преводи от различни области, от и на

САРА ООД е създадена на 20.09.1991 г. с четири основни направления на дейност: преводи‚ туризъм‚ търговия и реклама, а впоследствие от 1998 г. и недвижими имоти.Преводаческа къща САРА е създала мрежа от преводачи на различни нива - до най-високо ниво, практически на всички езици.

Преводи


Сигурно вече сте забелязали – в днешно време всички поназнайват езици. Но да говориш на някакво ниво един език и да правиш преводи от и на него са различни неща. Правенето на преводи е професия. Тя изисква сериозна квалификация и непрекъсната самоподготовка. Когато става дума за официални документи, преводачът трябва да отговаря на специални изисквания. И съответно трудът му ще е по-скъп.

Ако досега не сте ползвали услугите на професионални преводачи, а имате нужда от преводи с висока степен на отговорност, елате на business.bg. Ние си партнираме с отлично работещи, с добро име на пазара преводачески фирми. Те поддържат екипи от опитни преводачи от и на различни езици. От профилите им в портала ще разберете какви услуги извършват и при какви условия. Когато откриете тези, които са ви нужни, просто им се обадете. Посочили сме и телефоните им.Възползвайте се от нашата работа, за да свършите своята бързо и с лекота!


Агенции за Превод , Виртуален Офис , Легализация на Документи , Легализиране на Диплома , Лицензиран Преводач , Превод и Легализация на Документи , Преводи , Специализирани Преводи , Фирми за Преводи
Прочети повече
Затвори