Областни градове

София
На пазара сме от 1996 г. Лицензирани сме от МВнР. Извършваме писмени преводи от и на всички езици и във всички области на приложение. Натрупаният с годините опит гарантира на нашите клиенти – корпоративни и частни – качествено обслужване.Компанията е лицензирана с договор на Министерство

Преводаческата къща "Дес Пол" извършва качествени преводи от и на полски, руски, чешки, френски, немски, английски и други. Правим легализирани и обикновени преводи.

„Транслингва” ЕООД – една от водещите агенции в България за извършване на писмени и устни преводи и легализация на документи. Агенцията се намира в гр. Варна. От март 2007г. е сертифицирана по ISO 9001:2015, а от март 2013 г. и по ISO 17100:2015.

Фирмата прави преводи и легализации. Превеждаме текстове от и на всички езици. Легализираме документи. Oснована e и работи от април 1989г., сертифицирана е по ISO 9001:2008. Фирмата предлага и чуждоезиково обучение!

ВалМон е лицензирана преводаческа агенция с фокус върху превода и легализацията на документи от и на над 30 езика.

Дългогодишен опит в преводи от и на всички езици, Доказано качество, Конкурентни цени, Договор с консулска служба на МВнР за легализация на документи

САРА ООД е създадена на 20.09.1991 г. с четири основни направления на дейност: преводи‚ туризъм‚ търговия и реклама, а впоследствие от 1998 г. и недвижими имоти.Преводаческа къща САРА е създала мрежа от преводачи на различни нива - до най-високо ниво, практически на всички езици.

"АДАПТ БЪЛГАРИЯ" е професионална агенция за преводи от 2000 г. с договор с МВнР. Извършва преводи от и на 40 езика и легализация на документи от и за чужбина. Фирмата е сертифицирана по EN ISO 17100:2015. Агенцията предлага 10% отстъпка при онлайн поръчки, всяка сряда - 15% отстъпка.

Сигма предлага следните услуги: писмени преводи от и на чужди езици на всякакви документи и текстове, специализирани технически, юридически и медицински преводи, устни преводи,попълване на формуляри за визи, легализация на документи във всички Министерства и посолства в България.

Призма - лицензирана агенция. Договор с МВнР №889/02.03.2005 преподписан под №2000 на 04.01.2013. Писмени и устни преводи от/на над 35 езика, легализация и заверка на документи, редакция и корекция на вече преведения при нас текст, комплексни решения в областта на преводаческите услуги.

Преводи


Сигурно вече сте забелязали – в днешно време всички поназнайват езици. Но да говориш на някакво ниво един език и да правиш преводи от и на него са различни неща. Правенето на преводи е професия. Тя изисква сериозна квалификация и непрекъсната самоподготовка. Когато става дума за официални документи, преводачът трябва да отговаря на специални изисквания. И съответно трудът му ще е по-скъп.

Ако досега не сте ползвали услугите на професионални преводачи, а имате нужда от преводи с висока степен на отговорност, елате на business.bg. Ние си партнираме с отлично работещи, с добро име на пазара преводачески фирми. Те поддържат екипи от опитни преводачи от и на различни езици. От профилите им в портала ще разберете какви услуги извършват и при какви условия. Когато откриете тези, които са ви нужни, просто им се обадете. Посочили сме и телефоните им.Възползвайте се от нашата работа, за да свършите своята бързо и с лекота!


Агенции за Превод , Виртуален Офис , Легализация на Документи , Легализиране на Диплома , Лицензиран Преводач , Превод и Легализация на Документи , Преводи , Специализирани Преводи , Фирми за Преводи
Прочети повече
Затвори

Партньори