Областни градове

Kapsuli.bg е електронен магазин за кафе капсули, съвместими с кафе машини за капсули от системи Неспресо и Долче Густо. Предлагаме капсули за кафе от водещи европейски производители - Lavazza, Illy, L’or и Costa.

Дупница
Сепю ООД е с дългогодишен опит в търговията с хранителни и нехранителни стоки. Регистрирана е през 1992г. с откриването на първия й хранителен магазин. Фирмата разполага с две собствени складови бази на територията на гр.Дупница.

Пловдив
AMANN Kaffee е австрийска семейна компания, специализираща в отличните блендове и ценните качества на кафето. Уникалното качество е гарантирано с личната ни отдаденост.

МИГ МИРОСЛАВ СТОЙЧЕВ ГАБРОВО е създадена през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. Габрово. С течение на времето се наложихме като една от водещите фирми в региона за търговия на едро с безалкохолни и алкохолни напитки, вода, кафе и производни.

Българска Чаена Компания е изцяло българска, динамично развиваща се фирма, основана през 2009г. Компанията е специализирана в производството на чай и чаени смеси от подбрани висококачествени билки и плодове.

Пловдив
Дейността на Доралекс ООД е свързана с търговия на едро и дребно хранителни стоки и стоки за бита в град Пловдив. Политиката на фирмата е насочена към поддържане на широк продуктов асортимент, удовлетворяване нуждата на нашите клиенти и изграждане на трайни търговски отношения.

Магазин за природосъобразен начин на живот: чай (билков, черен, зелен, червен, бял); Билки от цял свят; Подправки; Диетични храни; Етерични и лечебни масла; Хранителни есенции и бои. Търговец на продукти по Аюрведа за лечение на различни заболявания.

Еко Билко ЕООД е производител на екологично чист продукт - мурсалски (триградски) чай, отгледан на естественото му находище, надморска височина над 1200 м, в подножието на скалите на Триград. Предлагаме и екологични билки от Триград като: Мащерка, Мента, Жълт кантарион, Риган.

Димитровград
Фирма “ЕЛИС” ООД произвежда и пакетира сто седемдесет и седем вида подправки и хранителни смеси. Пакетират се български и вносни подправки – кимион, черен пипер, лимонена киселина, сода бикарбонат, чесън на прах, захарни и шоколадови пръчици, карамфил, бахар, дафинов лист,

Алпа- Италия ООД е българо-италианска фирма за внос на хранителни продукти, кафе, захарни изделия, кафе и вина.

Партньори