Хотелски комплекс Родопа разполага с цялостно изграден оздравителен център, който работи целогодишно с отлични медицински специалисти и рехабилитатори. Предлагаме извършване на следните процедури - ЛФК, уреди, работещи с ниско, средно и високочестотни токове, магнитни процедури.

Село Баните е известно като балнеологичен курорт. Разположено е сред живописните склонове на Родопския масив на 750 м надморска височина по поречието на р. Малка Арда. Климатът е умерено континентален със средиземноморско влияние, смекчаващо зимните месеци, а подпланинското разположение

Къща за гости Фонтана в село Баните се радва на красиви родопски гледки и спокойствие. Ако търсите приятно място за отдих сред природата, където да се радвате на спокойствие и прелестни гледки, то това е Вашето място!

ЗДРАВНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИЯТ КОМПЛЕКС - Бялата къща ПРЕДЛАГА ЧЕТИРИ ПАКЕТА УСЛУГИ: 1. Дебелариум - нормализиране на телесното тегло; 2. Здраве чрез природолечение, самовъзстановяване на организма и преодоляване на стресови състояния; 3. Балнеолечение и здраве; 4. Свободен туризъм.

Балнеосанаториум „Балнеохотел“

Баните
Кабелни оператори

Фирмата е основана 1994г. Производствената база е разположена на площ от 23дк. Разполага с лицензирани бетонови и варови възли, ТМСИ, cобствено производство и полагане на асфалтови смеси, производство на бетонови изделия, механизация и транспорт, 50тонна електро.

Продажба на лекарства и медицински консумативи.

Партньори