Девин
Търговия със строителни материали, ел. материали, ВиК, топлоизолации.Бяла и черна техника. Официален дистрибутор на Тед и Bosch.Фирмата има магазин за строителни материали и в Триград.

Юритранс ЕООД е транспортна компания със седалище в Девин. Фирмата предлага международен транспорт на различни стоки и товари. Фирмата притежава дългогодишен опит в бранша.

Девин е град в Южна България. Той се намира в Област Смолян, в близост до Пампорово и Чепеларе. Градът е трети по големина в областта след Смолян и Златоград и е административен център на община Девин.

Къща за гости "Детелина" разполага с 3 двойни и 2 тройни стаи. Всяка стая има телевизор, кабелна и санитарен възел. На своите гости предоставя механа с родопски мотиви, веранда с панорамен изглед и лятна градина, където гостите могат да се наслаждават на суровата и величествена красота

Д-р Петър Дечев е специалист хирург в гр. Девин. Той е професионалист и може да му се доверите напълно. Практикува активна хирургическа работа в областа на съдовите заболявания. Лечение на хронични венозни заболявания. Извършва консултации за консервативно лечение на флеботромбози и

Хотел Вероника - Девин, разполага с 10 двойни стаи и 1 апартамент. За удобството на нашите гости в хотела има Лоби-бар с виенски салон и ресторант. В ресторана може да се насладите на атмосферата на автентичния родопски край и да опитате характерни за района специалитети.

Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Wi-Fi, интернет, кабелна TV, телевизор, ресторант, барбекю, градина.

Девин
Общ капацитет на хотела - 27 места, разположени в: 7 двойни стаи; 1 апартамент с 3 легла; 1 апартамент с 4 легла; 1 апартамент с 3 стаи (с по 2 легла всяка). Всички апартаменти и стаи са с самостоятелни големи тераси (с изключение на апартамента с 3-те ст

Добре дошли в СЕМЕЕН ХОТЕЛ СОЛАРИС! Уютната родопска къща Ви предлага механа с камина, безплатен паркинг, джип сафари и атрактивни преживявания.

Партньори