Община Рудозем е разположена в Рило-Родопския масив, често наричан още “Зеленото сърце на Европа” и заема най-югоизточните части на Западните Родопи по долината на р. Арда, р. Чепинска и р. Елховска. Територията й заема площ от 191,3 кв.км. Граничи с общините Смолян, Мадан, Златоград, а

Фирма СЕВА ООД, гр. Рудозем, е образувана през 1994г.От 1998г се занимава с производство на шипков мармалад, боров еликсир /БОРОВ МЕД/ - от борови връхчета, конфитюри, желета и сладка от най-високо качество.Диворастящите плодове шипки, малини, боровинки, къпини, диви ягоди, ябълки, дренки

производство - мляко млечни произведения сладолед

БАНЧЕР - международен тежкотоварен БАНЧЕР - международен тежкотоварен транспорт до 20 тона. Бързина и коректност. до 20 тона. Бързина и коректност.

Предучилищно и основно образование

Предучилищно и основно образование

Друго обучение за възрастни и друга образователна дейност. некласифицирана другаде

Предучилищно и основно образование

Предучилищно и основно образование

Средно общо образование

Фирма ВЕХРУС ЕООД е създадена през 2005 г. и е правоприемник на ЕТ „Вехрус-Веселин Русев”. Фирмата е вписана в ЦПРС и е член на Камарата на строителите в България. Има издадена Лицензия за извършване на обществен превоз на товари в страната.

СЕМЕЕН ХОТЕЛ ВИКТОРИО е разположен на територията на гр. Рудозем, общ. Рудозем, обл. Смолян.Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и Wi-Fi връзка. Обзавеждането е

Парфюмерия и козметика - производство

Производство на Метални конструкции, крайпътен парапет, палети, дъски и т

СФЕРА ООД - Отдаване на скеле под наем Сертификацирано Рамково на елементи с талпи. Извършване на монтаж и демонтаж с доставка на място при отдаване под наем над 3месеца.

Товарен транспорт и пътно-строителна техника.

РУДМЕТАЛ АД -се занимава с проучване, добив и преработка на олово - цинкови руди и други подземни богатства, добив и обработка на скално - облицовъчни материали и др.

Фирмата е специализирана в производството на опаковки от три- и пет - пластно велпапе и луксозни картонени опаковки. Работим с доставка до склада на клиента на територията на страната.

Търговия с офис консумативи и ученически пособия

Рудодобив и прера

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?