Община Рудозем е разположена в Рило-Родопския масив, често наричан още “Зеленото сърце на Европа” и заема най-югоизточните части на Западните Родопи по долината на р. Арда, р. Чепинска и р. Елховска. Територията й заема площ от 191,3 кв.км. Граничи с общините Смолян, Мадан, Златоград, а

Рудозем
Фирма СЕВА ООД, гр. Рудозем, е образувана през 1994г.От 1998г се занимава с производство на шипков мармалад, боров еликсир /БОРОВ МЕД/ - от борови връхчета, конфитюри, желета и сладка от най-високо качество.Диворастящите плодове шипки, малини, боровинки, къпини, диви ягоди, ябълки, дренки

Рудозем
СФЕРА ООД - Отдаване на скеле под наем Сертификацирано Рамково на елементи с талпи. Извършване на монтаж и демонтаж с доставка на място при отдаване под наем над 3месеца.

Парфюмерия и козметика - производство

Рудозем
Рудодобив и прера

Производство на Метални конструкции, крайпътен парапет, палети, дъски и т

Товарен транспорт и пътно-строителна техника.

Рудозем
РУДМЕТАЛ АД -се занимава с проучване, добив и преработка на олово - цинкови руди и други подземни богатства, добив и обработка на скално - облицовъчни материали и др.

Рудозем
Фирмата е специализирана в производството на опаковки от три- и пет - пластно велпапе и луксозни картонени опаковки. Работим с доставка до склада на клиента на територията на страната.

Търговия с офис консумативи и ученически пособия

Партньори