Златоград е най-южният град в България. Той се намира в Област Смолян и е в близост до границата с Гърция. Градът е втори по големина в областта след Смолян и е административен център на община Златоград. Близо до Златоград е разположено ГКПП Златоград-Термес (или ГКПП Златоград-Ксанти).

Златоград
Фирма ЕТ Калин 70 се занимава с фото услуги в град Златоград. Фото студиото може да се похвали, че използва изключително качествена фотохартия и модерна техника. Екипът ни е изграден от изключителни професионалисти, благодарение на което клиeнтът ocтaвa мaкcимaлнo yдoвлeтвopeн.

Хотел Александрова вила, Златоград разполага с леглова база от 18 места.

Хотелският комплекс предлага на своите гости настаняване в 28 двойни стаи и 2 апартамента. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел с хидромасажен панел, телевизор с кабелна телевизия, мини-бар и достъп до интернет. Разположен на тиха и спокойна улица в непосредствена

Етнографски комплекс – Златоград разполага с културно-исторически обекти, места за настаняване, заведения за хранене и развлечения, занаятчийски работилници, където се демонстрират традиционни трудови умения.

Златоград
Проектиране и производство на спално и постелъчно бельо, работно и спортно облекло.

Производство на работно облекло.

ЕТ "ЕМИЛ БЛАГОЕВ-ЕМОНА ДС"е транспортна фирма превозваща групажни и цели товари! Фирмата притежава два камиона MAN 120кб.! Основни направления България - Италия, Италия - Българ

Златоград
Изграждане на детски кътове, позиционирани и мобилни атракциони, стени за катерене, трамплини и меки игр

Партньори