Асфалтиране на малки и големи площи | BUSINESS.bg

Асфалтиране на малки и големи площи

Дата: Автор:

Асфалтиране на малки и големи площи

Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти. Асфалтирани обекти като частни домове, полагане на асфалт на дворове, асфалтиране на алеи, но и промишлено асфалтиране като паркинги, гаражни алеи и тротоари. 

Услуги по асфалтиране

Поискай оферта за асфалтиране

Работим на ниски цени и в срокове, които договаряме предварително с клиента. За изготвяне на оферта на конкретния обект ви моля да ни звъннете за безплатен оглед и оферта.

Фирма за асфалтиране Лори

Офертата за асфалтиране на вашия тротоар, паркинг или гараж, се формира от спецификата на изпълнението на конкретния обект. Цената зависи от спецификата на обекта, като дебелина на асфалтовото покритие, предварителната подготовка на мястото за асфалтиране, както и от асфалтовата смес и съотношението на различните и компоненти.

Фирма за Асфалтиране - Лори е доказан професионалист в асфалтирането на малки и средно - големи площи, като тротоари, частни алеи, паркинги, детски площадки за игра.

Работим с всички видове асфалтови смеси и полагаме асфалт върху всички видове тротоари,  алеи за разходки, както и велоалеи. 

Гаранции за асфалтираните площи

Поемаме гаранция и носим отговорност за качеството на положения асфалт.

За да се постигне добър резултат теренът предварително се обработва и нивeлира спрямо отводнителната канализация, за да се постигне добър наклон и равномерност на полагания асфалт.

Асфалтирането на алеи се извършва най-вече в градски паркове и в частни дворове и придава неповторима атмосфера за посетителите рахождащи се на асфлатираните алеи и пътеки.

Доброто асфалтиране на велоалеи е основно предимство за безаварийно каране на велосипеди в градска среда. Надеждността на положения асфалт е от съществено значение за велосипедистите.

Както при полагането на асфалт на шосета, на които се предвижват автомобили, асфалта положен на велоалеи трябва да се характеризира със същите здравина и непрекъсната свързаност.

Галерия - Асфалтиране на малки и големи площи


Статията беше предоставена от: Лори Строителни решения 86 ЕООД

Лори Строителни решения 86 ЕООД - Вижте още

Лори Строителни решения 86 ЕООД

Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти.

Мнения за Асфалтиране на малки и големи площи


Все още няма мнения.

Напиши мнение за Асфалтиране на малки и големи площи


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.