Растер ООД - Вижте още

Растер ООД

Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай.Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн и притежават необходимите
Бургас, к-с Зорница, бл. 71, партер

РастерРастерРастер
“Растер” ООД
“Растер” ООД е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай.

Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн и притежават необходимите сертификати.

Отличават се с високо качество, което отговоря на най-високите американски и европейски стандарти за строителни продукти.

Доказателство за това е притежаваният сертификат ISO 9001:2004. Осигурена е доставка до обекта и монтаж при желание на клиента.

ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

Изработка по оригинална немска технология, което ги издига на по-високо качествено ниво. Красив, елегантен външен вид, задоволяващи завишени санитарни и хигиенни изисквания – това ги прави особено подходящи за тавани в хотели, офиси, болници, училища, медицински лаборатории, аерогари, жилищни сгради и други места, които трябва да бъдат чисти и красиви.

Растер Растер Растер Растер Растер Растер Растер Растер

Здравина: Издържат на натоварване до 499N, не се огъват, не провисват.

Водоустойчивост: Двустранно РVС покритие и допълнително изолиране на четирите страни против проникване на вода.

Пожароустойчивост: Естествено устойчив на огън материал. Противопожарните характеристики напълно задоволяват всички противопожарни изисквания към типа продукт – клас “В1”.

Звукоизолация: Звукоизолиращата сeрия е с индекс на звукопоглъщане достигащ NRC = 0,46.

Топлоизолация: Коефициент на топлопроводимост = 0,21W/mK.

Размери: 595/595/8 мм (съвместимост с всички носещи конструкции на други производители)

Поддръжка: Лесна поддръжка и дълготрайност – миещи се, използване на двете лица, минимален срок на използване 10 години.

КОНСТРУКЦИЯ ЗА ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

Растер

НЕГОРИМИ ПЛОСКОСТИ ЗА ОБЛИЦОВКА

Магнезиевият борд e нов материал в строителството. Предлага се във вид на плоскости за облицовка на вътрешни и външни стени. Може да се използва като заместител на OSB, шпертплат, циментов борд, гипсокартон и други продукти.

Прилага се в:

  • семейни къщи
  • апартаменти
  • стопански постройки
  • театри
  • музеи
  • училища
  • болници
  • търговски центрове
  • хотели
  • аерогари
Растер

Здравина: При изпитанията за удароустойчивост магнезиевият борд показва по-добри резултати от другите подобни материали – гипсокартон, циментов борд, OSB.

Водоустойчивост: Не променя физико-химическите си качества при продължително овлажняване. Не показва никакви структурни промени след 25 цикъла “замразяване-размразяване”. Силата на огъване остава непроменена след навлажняване.

Пожароустойчивост: Тестван е за пожароустойчивост съгласно условията на стандарт ASTM E-119-00a. Получава клас А (ASTM E-84) с нулеви оценки за разпространение на пламък и емисия на дим. Използва се за защита на метални конструкции от огън.

Размери: 1220/2440 мм и дебелина от 3 до 20 мм.

Материал: магнезиев окис, магнезиев хлорид, стъкловлакна, талк. Не съдържа азбест, формалдехиди, бензини или др. вредни за човешкото здраве вещества

Растер