Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Растер ООД - Вижте още

Растер ООД

Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай. Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн.
РастерРастер
“Растер” ООД
“Растер” ООД е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай.

Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн и притежават необходимите сертификати.

Отличават се с високо качество, което отговоря на най-високите американски и европейски стандарти за строителни продукти.

Доказателство за това е притежаваният сертификат ISO 9001:2004. Осигурена е доставка до обекта и монтаж при желание на клиента.


ОКАЧЕНИ ТАВАНИ:

Изработка по оригинална немска технология, което ги издига на по-високо качествено ниво. Красив, елегантен външен вид, задоволяващи завишени санитарни и хигиенни изисквания – това ги прави особено подходящи за тавани в хотели, офиси, болници, училища, медицински лаборатории, аерогари, жилищни сгради и други места, които трябва да бъдат чисти и красиви.

Растер Растер Растер Растер Растер Растер Растер Растер

Здравина: Издържат на натоварване до 499N, не се огъват, не провисват.

Водоустойчивост: Двустранно РVС покритие и допълнително изолиране на четирите страни против проникване на вода.

Пожароустойчивост: Естествено устойчив на огън материал. Противопожарните характеристики напълно задоволяват всички противопожарни изисквания към типа продукт – клас “В1”.

Звукоизолация: Звукоизолиращата сeрия е с индекс на звукопоглъщане достигащ NRC = 0,46.

Топлоизолация: Коефициент на топлопроводимост = 0,21W/mK.

Размери: 595/595/7 мм (съвместимост с всички носещи конструкции на други производители)

Поддръжка: Лесна поддръжка и дълготрайност – миещи се, използване на двете лица, минимален срок на използване 10 години.


КОНСТРУКЦИЯ ЗА ОКАЧЕНИ ТАВАНИ:

Профили за растерни окачени тавани – изработени от галванизирана стомана, прахово боядисване – бели, огледални, цвят дърво

Растер
НЕГОРИМИ ПЛОСКОСТИ ЗА ОБЛИЦОВКА:

Магнезиевият борд e нов материал в строителството. Предлага се във вид на плоскости за облицовка на вътрешни и външни стени с размери 1220*2440 мм и дебелина от 3 до 20 мм.

Произведен е от естествени неорганични материали – магнезиев окис, магнезиев хлорид, стъкловлакна, талк. Не съдържа азбест, формалдехиди, бензини или др. вредни за човешкото здраве вещества.

Магнезиевият борд може да се използва като заместител на OSB, шпертплат, циментов борд, гипсокартон и други продукти, където здравината, водо- и пожароустойчивостта са от първостепенно значение. Прилага се в семейни къщи, апартаменти, стопански постройки, театри, музеи, училища, болници, търговски центрове, хотели, аерогари и други подобни.

Прилага се в:

  • семейни къщи
  • апартаменти
  • стопански постройки
  • театри
  • музеи
  • училища
  • болници
  • търговски центрове
  • хотели
  • аерогари
Растер

Устойчивост на огън - магнезиевият борд е тестван за пожароустойчивост съгласно условията на стандарт ASTM E-119-00a. Получава клас А (ASTM E-84) с нулеви оценки за разпространение на пламък и емисия на дим. Използва се за защита на метални конструкции от огън.

Устойчивост на вода - магнезиевият борд е водоустойчив. Не променя физико-химическите си качества при продължително овлажняване. Не показва никакви структурни промени след 25 цикъла “замразяване-размразяване”. Силата на огъване остава непроменена след навлажняване.

Устойчивост на удар – при изпитанията за удароустойчивост магнезиевият борд показва по-добри резултати от другите подобни материали – гипсокартон, циментов борд, OSB.

Устойчивост на термити, гризачи и др. – не съдържа хранителни вещества, не образува плесени и гъбички. Магнезиевият борд се монтира върху стандартна носеща конструкция при използване на традиционните крепежни елементи за облицовки. Плоскостите лесно се режат, пасват, пробиват или коват с помощта на обикновените ръчни електрически уреди.


www.raster-bg.com

Растер

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..