АЙ БИ БИ ЕС ЕООД - Вижте още

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

Термографско обследване и превантивен контрол на жилищни, промишлени и офис сгради. Диагностика при откриване на течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, обследване на сгради за загуба на топлина, превантивна проверка за повреди на електрически инсталации и соларни системи.
АЙ БИ БИ ЕС ЕООД
Ай Би Би Ес ЕООД
Инфрачервена термография за обследване на сгради за загуба на топлина, откриване на влага и течове от ВиК инсталации и покриви. Превантивна профилактика на електрически инсталации и фотоволтаични паркове. Жилищна инспекция при покупка на жилище.

   Кои сме ние?

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се занимава с термографски обследвания в областта на строителството и промишленноста за установяване на повечето невидими и трудно доказуеми строителни дефекти. Тези обследвания са безконтактни и неразрушителни и имат силно превантивен характер.

Ние сме от малкото фирми, които работим с професионална термографска камера от най-висок клас FLIR T660 и притежаваме MEЖДУHAPOДEH CEPTИФИKAT ЗA ИHФPAЧEPBEHA TEPMOГPAФИЯ 2 HИBO в oблacт индycтpия: пpoизвoдcтвo (a), вxoдящ кoнтpoл и изпитвaнe пo вpeмe нa eкcплoaтaция, кoeтo включвa и пpoизвoдcтвo (b), aвиaция (d) oт eдинcтвeният Aкpeдитиpaн зa Бългapия Cepтификaциoнeн цeнтъp зa пepcoнaлa пo кoнтpoл бeз paзpyшaвaнe към HAЦИOHAЛHOTO HAУЧHO TEXHИЧECKO ДPУЖECTBO ПO ДEФEKTOCKOПИЯ. C тoзи cepтификaт нaшият тepмoгpaф вeчe ce вoди eкcпepт пo Инфpaчepвeнa тepмoгpaфия, paзпoлaгa c личeн пeчaт, c кoйтo мoжe дa пoдпиcвa и зaвepявa eкcпepтизи cъглacнo изиcквaниятa нa cтaндapт EN ISO 9712.

Термографа ни е и съдебен експерт към СГС и при необходимост ще Ви предостави професионално направен термографски доклад за да защитите Вашите интереси от причинени имуществени вреди от влага и течове получени в резултат от бездействието на съседите Ви и нежеланието те да бъдат отстранени.

Фирма АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се занимава с термографски обследвания и анализи от 2012 год. и наши клиенти са строителни и промишленни фирми, банки, училища, общини, хотели и частни лица.

Съчетанието от професионална техника и богат професионален опит дава и професионални резултати – качественна услуга на достъпна цена.

   На къде вървим?

АЙ БИ БИ ЕС ООД
АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се развива много динамично и целите, които сме си поставили за следващите години е да успеем да накараме държавните институции в това число и парламента да променят част от законите, касаещи контрола и превантивните дейности, които трябва да се извършват в производството, строителството, енергийната ефективност, енергетиката и други отрасли на нашата икономика, като включат задължително термографското обследване.

Термографията чрез професионалната термографска камера е единствения високотехнологичен и иновативен метод, който може да даде доказателствения материал при обследване и сертифициране за енергийна ефективност на сградите и при упражняването на строителен и инвеститорски контрол в строителството.

Няма друг такъв неразрушителен и безконтактен метод, който без да застрашава инспектиращият и околните да извърши превантивен контрол на електроинсталациите и съоръженията, да направи оценка на състоянието на фотоволтаичните системи без да е необходимо тяхното изключване.

   И още нещо....

АЙ БИ БИ ЕС ООД
Ако имате нужда от термографска диагностика, обадете се за консултация сега на телефон 0888 365 366 или изпратете запитване за конкретна оферта и разрешете проблема си още днес.

Важно: Само камерите от висок клас могат да се използват за професионален термографски одит. Винаги правете информиран избор и се доверете на квалифицирани специалисти с професионална техника и оборудване и сертификат за работа с него.

Предупреждение: В момента на пазара има много фирми (по скоро водопроводчици), които работят с китайски или нисък клас камери FLIR E40-60 с една дръжка, с които няма как да се установи проблема, но предлагат услугата на нереално ниски цени и подвеждат хората, като им прибират парите без да са направили точна диагностика.
   УСЛУГИ

Ай Би Би Ес ЕООД предлага следните видове услуги:

Термографска диагностика на:


АЙ БИ БИ ЕС ООД
Влага и течове

- Откриваме влага и скрити течове в бани, мазета, тавани, покриви, тераси и ВиК инсталации. Невидими течове в различни замазки, басейни и спа. Пукнатини в язовирни стени и др.

- Скрити течове по покриви. Ние сме единствената фирма, която разполага с специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме от къде идва той. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт.

- ВиК услуги по отстраняване на откритите течове, при желание от страна на нашите клиенти. Работим с професионални водопроводчици, които се справят с всякакви запушвания във водопровода и канализацията.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.energyaudit.bg

Електрически повреди

- Откриваме повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи, контакти, предпазители и други връзки, които се нуждаят от незабавна смяна. Електрически проблеми в подстанции, КРУ, ОРУ, ЗРУ.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.energyaudit.bg
ЕNERGYAUDIT.BG предлага термографско обследване, чрез което се локализирва и открива влага и скрити течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, загуба и кражба на топлинна енергия, повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи и др. По този начин се оптимизирват СМР.

АЙ БИ БИ ЕС ООД
Загуба на топлина и енергия

- Откриваме загуба на топлина и енергия от външната топлоизолация на сградите. Топлинни загуби чрез проникване на въздух ( студен и топъл ) през стени, тавани, подове и дограма. Обърнати стъклопакети и от там изтичане на топлина.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.energyaudit.bg

При покупка на жилище

- Препоръчваме на хората, които си купуват жилище да си направят термографска диагностика с цел да установят реалното му състояние. Благодарение на съвременната технология могат да се открият скритите дефекти или да се установи липсата на такива.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.energyaudit.bg
Термографска диагностика при покупка на жилище
Наскоро разбрахме за този вид услуга предлагана от АЙ БИ БИ ЕС ЕООД в лицето на Емилиян Кърчев един от водещите професионалисти в нашият сайт.
За това решихме да споделим с Вас и Ви информираме за възможностите на този вид услуга: Термографска диагностика при покупка на жилище. Чрез нея се установява реалното състояние на продавания имот.

Благодарение на Термографската камера, с която фирмата разполага могат да се открият скритите дефекти или липсата на такива. Това обследването е мощен инстромент за корекция на цената на продаваният имот.

Много хора не знаят за този вид услуга и този вид техническа възможност и дават хиляди евра за жилище без да са наясно в какво състояние е имота, който купуват. За това и ние решихме да запознаем нашите многобройни потребители с новите възможности на Темографската камера FLIR и да оставим избор на хората, които знаят какво искат и търсят като жилище сами да решат дали да се възползват от нейните възможности.

Сравняваме термографската диагностика преди покупка на жилище с диагностиката, която задължително всеки прави преди да си купи автомобил.

Парите, които даваме за автомобил са доста по-малко в сравнение с тези, които отделяме за жилище и въпреки това винаги проверяваме колата за скрити дефекти. Скритите дефекти при покепката на жилище могат да бъдат влага, течове, електрически проблеми, загуба на топлина и др.

За повече информация относно услугата която предлагат АЙ БИ БИ ЕС ЕООД влезте и разгледайте сайта им energyaudit.bg. Там ще намерите и качен видеоклип на заснета термографска диагностика.
АЙ БИ БИ ЕС ООД


Кражба на топлинна енергия

- Откриваме кражба на топлинна енергия от недобросъвестни потребители, които ползват топлина незаконно. Работим съвместно с домоуправителите, които знаят в кое жилище е декларирано, че не се ползва парно, но имат съмнения, че се ползва неправомерно.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.energyaudit.bg
Изполазвайте кода за съответния текст бокс и въвеждайте само текстовете, кода е еднин и същ сменя се само класа в червено
Ай Би Би Ес ЕООД - www.energyaudit.bg
ГОРЕЩА ОФЕРТА:Плащаш за обследване на теч в баня и получаваш безплатно допълнително обследване на електрическо табло или контакт по избор.

Пpeвaнтивнaтa пpoфилaктикa нa тeзи ypeди cлyжи зa нaмaлявaнe pиcкa пpи бeзoпacнoтo им пoлзвaнe и пpeдизвиквaнeтo нa пoжapи. Bъзпoлзвaйтe ce и ce cвъpжeтe c нac.

АЙ БИ БИ ЕС ООД Когато търсите термограф винаги правете информиран избор и се интересувайте от три неща:

1. Камерата да е професионална. При работа с камера, която се държи с една дръжка няма да получите качествена услуга, тъй като с нея не се вижда нищо.
2. Да има сертификат за работа с нея.
3. Да издава фискалнен касов бон при плащане. Касовият бон е гаранция, че фирмата работи регламентирано тази дейност и за рекламация при нужда.
   www.energyaudit.bg

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД - Отрасли:

Енергетика, Строителство, Услуги, Електрически Централи, Топлоизолации, Канализация, Канализация, Жилищно Строителство, Електрически Инсталации, Строителни Ремонти, Строителен Надзор, Саниране на Сгради, ВИК Услуги, ВИК Услуги, Електроуслуги, Контрол на Качеството, Алтернативни Източници на Енергия, Управление на Имоти, Енергийна Ефективност,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Енергетика в град София, Строителство в град София, Услуги в град София, Електрически Централи в град София, Топлоизолации в град София, Канализация в град София, Канализация в град София, Жилищно Строителство в град София, Електрически Инсталации в град София, Строителни Ремонти в град София, Строителен Надзор в град София, Саниране на Сгради в град София, ВИК Услуги в град София, ВИК Услуги в град София, Електроуслуги в град София, Контрол на Качеството в град София, Алтернативни Източници на Енергия в град София, Управление на Имоти в град София, Енергийна Ефективност в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?