Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД - Вижте още

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

Термографско обследване и превантивен контрол на жилищни, промишлени и офис сгради. Диагностика при откриване на течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, обследване на сгради за загуба на топлина, превантивна проверка за повреди на електрически инсталации и соларни системи.
АЙ БИ БИ ЕС ЕООД
Ай Би Би Ес ЕООД
Инфрачервена термография за обследване на сгради за загуба на топлина, откриване на влага и течове от ВиК инсталации и покриви. Превантивна профилактика на електрически инсталации и фотоволтаични паркове. Жилищна инспекция при покупка на жилище.

   Кои сме ние?

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се занимава с термографски обследвания в областта на строителството и промишленноста за установяване на повечето невидими и трудно доказуеми строителни дефекти. Тези обследвания са безконтактни и неразрушителни и имат силно превантивен характер.

Ние сме от малкото фирми, които работим с професионална термографска камера от най-висок клас FLIR T660 и притежаваме MEЖДУHAPOДEH CEPTИФИKAT ЗA ИHФPAЧEPBEHA TEPMOГPAФИЯ 2 HИBO в oблacт индycтpия: пpoизвoдcтвo (a), вxoдящ кoнтpoл и изпитвaнe пo вpeмe нa eкcплoaтaция, кoeтo включвa и пpoизвoдcтвo (b), aвиaция (d) oт eдинcтвeният Aкpeдитиpaн зa Бългapия Cepтификaциoнeн цeнтъp зa пepcoнaлa пo кoнтpoл бeз paзpyшaвaнe към HAЦИOHAЛHOTO HAУЧHO TEXHИЧECKO ДPУЖECTBO ПO ДEФEKTOCKOПИЯ. C тoзи cepтификaт нaшият тepмoгpaф вeчe ce вoди eкcпepт пo Инфpaчepвeнa тepмoгpaфия, paзпoлaгa c личeн пeчaт, c кoйтo мoжe дa пoдпиcвa и зaвepявa eкcпepтизи cъглacнo изиcквaниятa нa cтaндapт EN ISO 9712.

Термографа ни е и съдебен експерт към СГС и при необходимост ще Ви предостави професионално направен термографски доклад за да защитите Вашите интереси от причинени имуществени вреди от влага и течове получени в резултат от бездействието на съседите Ви и нежеланието те да бъдат отстранени.

Фирма АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се занимава с термографски обследвания и анализи от 2012 год. и наши клиенти са строителни и промишленни фирми, банки, училища, общини, хотели и частни лица.

Съчетанието от професионална техника и богат професионален опит дава и професионални резултати – качественна услуга на достъпна цена.

   На къде вървим?

АЙ БИ БИ ЕС ООД
АЙ БИ БИ ЕС ЕООД се развива много динамично и целите, които сме си поставили за следващите години е да успеем да накараме държавните институции в това число и парламента да променят част от законите, касаещи контрола и превантивните дейности, които трябва да се извършват в производството, строителството, енергийната ефективност, енергетиката и други отрасли на нашата икономика, като включат задължително термографското обследване.

Термографията чрез професионалната термографска камера е единствения високотехнологичен и иновативен метод, който може да даде доказателствения материал при обследване и сертифициране за енергийна ефективност на сградите и при упражняването на строителен и инвеститорски контрол в строителството.

Няма друг такъв неразрушителен и безконтактен метод, който без да застрашава инспектиращият и околните да извърши превантивен контрол на електроинсталациите и съоръженията, да направи оценка на състоянието на фотоволтаичните системи без да е необходимо тяхното изключване.

   И още нещо....

АЙ БИ БИ ЕС ООД
Ако имате нужда от термографска диагностика, обадете се за консултация сега на телефон 0888 365 366 или изпратете запитване за конкретна оферта и разрешете проблема си още днес.

Важно: Само камерите от висок клас могат да се използват за професионален термографски одит. Винаги правете информиран избор и се доверете на квалифицирани специалисти с професионална техника и оборудване и сертификат за работа с него.

Предупреждение: В момента на пазара има много фирми (по скоро водопроводчици), които работят с китайски или нисък клас камери FLIR E40-60 с една дръжка, с които няма как да се установи проблема, но предлагат услугата на нереално ниски цени и подвеждат хората, като им прибират парите без да са направили точна диагностика.
   УСЛУГИ

Ай Би Би Ес ЕООД предлага следните видове услуги:

Термографска диагностика на:


АЙ БИ БИ ЕС ООД
Влага и течове

- Откриваме влага и скрити течове в бани, мазета, тавани, покриви, тераси и ВиК инсталации. Невидими течове в различни замазки, басейни и спа. Пукнатини в язовирни стени и др.

- Скрити течове по покриви. Ние сме единствената фирма, която разполага с специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме от къде идва той. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт.

- ВиК услуги по отстраняване на откритите течове, при желание от страна на нашите клиенти. Работим с професионални водопроводчици, които се справят с всякакви запушвания във водопровода и канализацията.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.termograf.bg

Електрически повреди

- Откриваме повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи, контакти, предпазители и други връзки, които се нуждаят от незабавна смяна. Електрически проблеми в подстанции, КРУ, ОРУ, ЗРУ.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.termograf.bg

TERMOGRAF.BG предлага профилактика на ел табла, съгласно изискванията на Наредбата за пожарна безопасност при експлоатация на търговските обекти. Техническата експертиза на ел табло се прави по точно определен стандарт и само от сертифициран термограф и професионална термокамера, каквато е FLIR T660. На всяко проверено ел табло се издава протокол и сертификат за контрол, подписано и подпечатано от Експерта. Повече информация прочетете в сайта https://www.termograf.bg/pages/profilaktika-na-el-tabla.html

АЙ БИ БИ ЕС ООД
Загуба на топлина и енергия

- Откриваме загуба на топлина и енергия от външната топлоизолация на сградите. Топлинни загуби чрез проникване на въздух ( студен и топъл ) през стени, тавани, подове и дограма. Обърнати стъклопакети и от там изтичане на топлина.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.termograf.bg

При покупка на жилище

- Препоръчваме на хората, които си купуват жилище да си направят термографска диагностика с цел да установят реалното му състояние. Благодарение на съвременната технология могат да се открият скритите дефекти или да се установи липсата на такива.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.termograf.bg
Термографска диагностика при покупка на жилище
Наскоро разбрахме за този вид услуга предлагана от АЙ БИ БИ ЕС ЕООД в лицето на Емилиян Кърчев един от водещите професионалисти в нашият сайт.
За това решихме да споделим с Вас и Ви информираме за възможностите на този вид услуга: Термографска диагностика при покупка на жилище. Чрез нея се установява реалното състояние на продавания имот.

Благодарение на Термографската камера, с която фирмата разполага могат да се открият скритите дефекти или липсата на такива. Това обследването е мощен инстромент за корекция на цената на продаваният имот.

Много хора не знаят за този вид услуга и този вид техническа възможност и дават хиляди евра за жилище без да са наясно в какво състояние е имота, който купуват. За това и ние решихме да запознаем нашите многобройни потребители с новите възможности на Темографската камера FLIR и да оставим избор на хората, които знаят какво искат и търсят като жилище сами да решат дали да се възползват от нейните възможности.

Сравняваме термографската диагностика преди покупка на жилище с диагностиката, която задължително всеки прави преди да си купи автомобил.

Парите, които даваме за автомобил са доста по-малко в сравнение с тези, които отделяме за жилище и въпреки това винаги проверяваме колата за скрити дефекти. Скритите дефекти при покепката на жилище могат да бъдат влага, течове, електрически проблеми, загуба на топлина и др.

За повече информация относно услугата която предлагат АЙ БИ БИ ЕС ЕООД влезте и разгледайте сайта им www.termograf.bg. Там ще намерите и качен видеоклип на заснета термографска диагностика.
АЙ БИ БИ ЕС ООД


Кражба на топлинна енергия

- Откриваме кражба на топлинна енергия от недобросъвестни потребители, които ползват топлина незаконно. Работим съвместно с домоуправителите, които знаят в кое жилище е декларирано, че не се ползва парно, но имат съмнения, че се ползва неправомерно.

прочети повече в сайта ни на адрес - www.termograf.bg
Ай Би Би Ес ЕООД - www.termograf.bg
ГОРЕЩА ОФЕРТА:Плащаш за обследване на теч в баня и получаваш безплатно допълнително обследване на електрическо табло или контакт по избор.

Пpeвaнтивнaтa пpoфилaктикa нa тeзи ypeди cлyжи зa нaмaлявaнe pиcкa пpи бeзoпacнoтo им пoлзвaнe и пpeдизвиквaнeтo нa пoжapи. Bъзпoлзвaйтe ce и ce cвъpжeтe c нac.

АЙ БИ БИ ЕС ООД Когато търсите термограф винаги правете информиран избор и се интересувайте от три неща:

1. Камерата да е професионална. При работа с камера, която се държи с една дръжка няма да получите качествена услуга, тъй като с нея не се вижда нищо.
2. Да има сертификат за работа с нея.
3. Да издава фискалнен касов бон при плащане. Касовият бон е гаранция, че фирмата работи регламентирано тази дейност и за рекламация при нужда.
   www.termograf.bg

Видео от АЙ БИ БИ ЕС ЕООД


MACE TERMOGRAF - видео 1

част от възможностите на термографските камери - видео 2

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..