Областни градове

София
Фирма Бараж инж предлага пакте от услуги за паркет или дюшаме. ДЪБОВ ПАРКЕТ - 22 мм. дебелина І-во качество - от 26.00 лв. ІІ-ро качество

Додо Консулт ЕООД е със седалище град София и се занимава с монтаж, ремонт и възстановяване на дървени подове. Фирмата се занимава с монтаж, възстановяване и ремонти на дървени подове. Извършва редене и пренареждане на дървени подове, циклене и лакиране.

Доставя и монтира паркети и дюшемета. Циклене и лакиране или обработка с масла. Дървени настилки за баня. Интереорни стълби - проектиране изработка и монтаж.

Еврострой Стойчев ЕООД е специализирана в правенето на вътрешни ремонти и довършителни работи и извършва всички строително ремонтни дейности от кота 0 в груб строеж със изкопната дейност до ключ! Еврострой Стойчев ЕООД има натрупан през годините опит в строителството и ремонтите.

Фирмата предлага над 150 цвята ламиниран паркет и естествен, PVC и MDF облицовки с осигурен качествен и бърз монтаж. Безпрахово циклене.

Паркетни услуги - реди, пренарежда, цикли, лакира, притяга, фугира, байцва паркет и дюшеме. Качество и коректност. Цени за всеки джоб.

ИВАН СТОЯНОВ - професионално циклене на паркет и дюшеме! - Циклене на боядисани и лакирани паркети и дюшемета. Услугата се извършава с диско

Шлайфане, полиране, кристализация на твърди настилки, машинно изпиране на меки настилки и мека мебел, прозорци. Абонаментно поддържане на чистота в офиси и сгради.

София
Стъкло - шлайфане.