Строително-ремонтни работи, алуминиева дограма. Хидроизолация.Саморазливащи се епоксидни покрития.

Строително-топлоизолационни дейности.

Ремонт и монтаж на енергетично оборудване, производство на съоръжения, резервни части и възли, сервизна, строително-монтажна, инженерингова, проектантска и инвестиционна дейност.

Продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатична техника - битови и промишлени климатици, VRV и VRF системи

“Енемона” АД е изцяло българска бързоразвиваща се модерна компания с 16-годишна история. Дружеството осъществява маркетинг, инженеринг, проектиране, управление, реализация и въвеждане в експлоатация на енергийни, промишлени и граждански обекти.

Козлодуй
Разработване и внедряване на Системи за управление на качеството ISO 9001:2000 в пунктове за периодични прегледи за техническата изправност на пътните превозни средства.

Фирмата е създадена през 2006 година като основната и дейност е международен и вътрешен превоз на товари за границите на EU до 22 тона. Клиенти на фирмата са големи спедиторски компании, които получават най-доброто срещу парите си. Офисът на фирмата се

Основен предмет на дейност на СД МИСТРАЛ - ТСС - Козлодуй са извършването на строителни, ремонтни и монтажни дейности. Дружеството е специализирано в строителство и довършителни работи на административни, производствени и жилищни сгради, СД МИСТРАЛ - ТСС

Проектиране изграждане и ремонт на сгради съоръжения и инфраструктурни обекти производство на бетон и строителни разтвори услуги със строителна механизация и автотранспорт.

Частна охранителна дейност.

Ветеринарен лекар.

Независим надзор в проектирането и строителството.

Сервиз и поддръжка на автомобили. Верига бензиностанции.

Ресторант. Работилница за производство на безалкохолни напитки. Закусвалня. Павилион за търговия с храни.

Благоустрояване, чистота на населените места, озеленяване, пътноремонтни работи.

Производство на бутикови дамски облекла и абитуриентски тоалети.

Производство и търговия в Интернет с уникални ръчно изработени изделия с българска бродерия.

Правни и юридически консултации и услуги.

Правни и юридически консултации и услуги.

Проектиране, управление и изпълнение на проекти в енергетиката (конвенционална и ядрена), промишленото и гражданско строителство, монтаж на метални конструкции и електрически съоръжения.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?