П.К:
3330
Т.К:
09161
Област:
Враца
Община:
Мизия

Община Мизия се намира в Северозападна България и е една от съставните общини на Област Враца. Общината се състои от 6 населени места: гр. Мизия - общински център, с. Войводово, с. Крушовица, с. Липница, с. Софрониево и с. Сараево. Общото население е 9173 жители (към 21 юли 2005 г.).

В уютна атмосфера ще ви посрещнат и ще направят всичко възможно, за да се почувствате красиви. Тук може да се насладите на редица релаксиращи, козметични и естетични процедури. Само няколко минути след започване на процедурата, ще се отпуснете и ще забравите за целият стрес.

Друго обучение за възрастни и друга образователна дейност. некласифицирана другаде

Предучилищно и основно образование

Мебелна къща НОВИ , е създадена през 2000 година. През тези 10 години, ние се развивахме заедно с новите технологии и Европейски стандарти както и останахме верни на традициите в производството на мебели, за да задоволим Вашия вкус и предпочитания за инте

Производство на растителна продукция.

Дигитален печат върху текстил - тениски, блузи, потници, суитчери, бельо. Визитки, стикери, баджове, ламиниране.

Търговия с безалкохолни напитки, натурален сок и минерална вода

Автосервизи, Авточасти и Аксесоари

Производство на яйца.

Магазин за хранителни стоки. Цех за безалкохолни напитки.

Производител на различни типове брашна предлагани в разнообразни опаковки.Скът Мизия АД е мелница със стогодишна традиция. Специализирана е в производството на различни типове брашна предлагани в разнообразни опаковки от 1кг, 5кг, 25кг, 50кг, както и производство на грисове и пшенични трици.

Продажба на лекарства и медицински консумативи.

Стоматологичен кабинет.

Продажба на лекарства и медицински консумативи.

Човек, който спира рекламата, за да спести пари, е като човек, който спира часовника, за да спести време! Хенри Форд

Фирми в град Мизия


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?