“Михневи” ООД стартира през 2001г. като автосервизна и в последствие търпи разширяване и в насока услуга “Пътна помощ”. Фирмата разполага с 4 бр. специализирани камиони от тип мулти лифт с товароносимост до 10т. и има издаден лиценз за цялата пътна инфраструктура на Р.България и ЕС.

Нашата Пътна Помощ предлага денонощни услуги на територията на гр. Шумен и и цялата страна. Може да разчитате на нас, когато имате нужна, а ние винаги ще реагираме бързо и адекватно.

Денонощна Пътна Помощ с договори към застрахователни компании - Алианц България, Фиделитас Асистанс, Евро Крос България, БУЛСТРАД и др. Целта на нашата фирма е да реши всички проблеми, свързани с Вашия автомобил бързо, качествено и на изгодна цена от опит

Пътна Помощ Варна, извършва услуги пътна помощ и транспорт на автомобили във Варна, страната и чужбина на достъпни цени. Пътна Помощ Варна, предлага превозване за джипове, ванове, бусове и други лекотоварни автомобили.

Денонощна Пътна Помощ, която развива дейността си на територията на София Област.

Ние предлагаме Денонощна пътна помощ (0-24) ч. за Вашия автомобил. Репатриране и превоз на леки и лекотоварни автомобили в София и страната до 5t. Транспортни услуги в София и страната.

Фирмата предлага авточасти - нови и втора употреба, пътна помощ и изкупуване на автомобили.

Фирма Вабонти ЕООД предлага ремонт и рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване. Ние сме единствената фирма в България, която разполага със собствена производствена линия за рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване. Вабонти ЕООД предлага на своите

Сливен
Фирма ПЕТ И ХРИС 2 се занимава с пътна помощ и репатриране на тежко катастрофирали автомобили и микробуси. Безплатно по каско. Ние превозваме, обслужваме и репатрираме всички леки и лекотоварни автомобили в Сливен, Ямбол и региона. При авто-катастрофа, авария или повреда, предлагаме бърз

Харманли
Директен внос на автомобили нови и употребявани. Продажба на нови и употребявани автомобилни гуми от всички размери. Реглаж и геометрия на преден и заден мост. Смяна на масла (Шел, Кастрол, BP, Валволин и българска гама масла от Приста Ойл).