Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Предлагаме транспорт на аварирали или катастрофирали автомобили, микробуси, превоз на мотокари. Транспорт на лекотоварна и тежкотоварна техники до 10 тона.

Автосервиз Еко Грийн Рент е оборудван с техника, отговаряща на всички нужди на нашите клиенти. Обслужваме автомобили на територията на гр. София. Еко Грийн Рент предлага коли под наем, автотенекеджийски услуги, автобояджийски услуги и дозер за разпъване на тежко катастрофирали автомобили.

Денонощна пътна помощ за София, България и чужбина. Предлагаме Превоз на автомобили до 1,8 тона от / до всяка точка на България. Предлагаме още и Превоз на мотокари, строителна и земеделска техника. ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА БЕЗ ДДС И ВКЛЮЧВАТ: ТОВАРЕНЕ, РАЗТОВАРВАНЕ И ПРЕВОЗ НА МПС.

Денонощна пътна помощ за Севлиево и региона, репатриране на аварирали и катастрофирали леки и лекотоварни автомобили.

Car Correct group предлага коли под наем - Бургас. Освен стандартното наемане на автомобили, "Car Correct рент а кар" предлага услугата - Трансфер от и до всяка точка на България и Европа. На разположение са професионалните ни шофьори, гарантиращи вашето спокойствие и сигурност.

Автосервиз Братчеда извършва широка гама от автосервизни услуги. Автоаларми, Автобояджийски услуги, Автокозметика, Автоморга, Автонадписи, Автоозвучаване, Автостъкла, Автотапицерии, Автотенекеджийски услуги, Дизел, Дюзи, Двигател, Електрическа система, Газови уредби, Горивна система

Транспорт на автомобили в София и страната, извозване на стари мебели, превоз на мебели и техника до новият дом, извозване на строителни отпадъци. Изкупува коли, камиони и всякакъв вид техника за скраб и части взимане от място плащане веднага.

Казанлък
Фирма МИЛА - СЕРВИЗ ЕООД е първата частна фирма в региона , която извършва услуги " Пътна помощ " и отдаване на автомобили под наем ! В автосервиза на фирмата се извършват качествени авто - електро услуги и ремонти на автомобили и мотоциклети ! Има ск

Пътна Помощ VL Group е със седалище в гр. София и предлага на своите клиенти бързо реагиране при всякакъв проблем с Вашия автомобил. VL Group предлага превоз и репатриране на аварирали и катастрофирали автомобили. Нашата пътна помощ може да превози леки и лекотоварни автомобили.

ЕТ"Диски" гр.Ихтиман извършва денонощно услугата Пътна Помощ в страната и чужбина. Можете да ни се доверите при нужда от сервиз или ремонт на товарни и леки автомобили в района на гр. Ихтиман и по автомагистрала Тракия. Ние ще направим дставка на гориво , антифриз или други нужни ви