Месокомбинат Варна АД е предприятие за месодобив и месопреработка. Ние произвеждаме широка гама от полуфабрикати , малотрайни колбаси , полутрайни варено-пушени меса и салами , трайни шпекови и луканкови салами и деликатеси от нераздробено месо. Наши партньори са фирми както от

Пазарджик
Фирма "Мариз ООД" е на пазара от 1991 година. Търговия на едро с основните хранителни продукти. Над 300 вида колбаси - малотрайни, деликатеси, сурово-пушени, сурово-сушени, пушени меса. От ДВЕ до ДВЕСТА в хранителните продукти! Най-добрите цени

София
Фирма "БРАВО" ООД е основана в началото на 1993 г. и е специализирана в производството на малотрайни колбаси, варено - пушени деликатеси, шунки и полуфабрикати. Създателите на фирмата Атанас Янев и Огнян Лулчев преследват съвършенство с цялостната си

КАРОЛ ФЕРНАНДЕС МИИТ – "КФМ" е Българо - испанска фабрика за месо и колбаси. Българо - испанската компания “КАРОЛ ФЕРНАНДЕС МИИТ” е собственик на едно от най-големите и модерни предприятия за месодобив и месопререботка в България, намиращо се в

София
МЕКОМ - АД е създаден през 1947 година върху основата на малка колбасарница. Месокомбинатът "МЕКОМ" - АД е основан през 1973 година. Предприятието се намира на територията на гр. Силистра, в североизточната част на Република България. Разполага със

София
СОФИЗ – производство на колбаси и деликатеси. Безплатна доставка на място. Фирма “СОФИЗ” е частна фирма разполагаща със съвременна техника и европейски технологии – баварски, италиански и др. Те са съобразени със специфичния вкус и потребност на

Плевен
ТОНИКС – ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КОЛБАСИ Базирано в Плевен и работещо чрез трите си месокомбината, днес “Тоникс” е едно от най-успешните дружества в месопреработвателния бранш. Модерните технологии във всеки от заводите на дружеството в градовете

Стара Загора
"СВЕ - ФЛЕКС” – ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СВЕ - ФЛЕКС БЪЛГАРИЯ е смесено българо-шведско дружество, осъществяващо търговска и сервизна дейност в рамките на българския пазар от началото на 1995 г. Екип от млади, професионално подготвени технолози и

ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово

Стамболийски
ЕТ “ДИМИТЪР МАДЖАРОВ” е създадена през 1991 г. като търговска фирма. Производствената си дейност започва през 1994 г. в гр. Стамболийски с цех за малотрайни колбаси. През всичките години на своето съществуване фирмата се развива и разширява

Партньори