София
МЕКОМ - АД е създаден през 1947 година върху основата на малка колбасарница. Месокомбинатът "МЕКОМ" - АД е основан през 1973 година. Предприятието се намира на територията на гр. Силистра, в североизточната част на Република България. Разполага със

София
СОФИЗ – производство на колбаси и деликатеси. Безплатна доставка на място. Фирма “СОФИЗ” е частна фирма разполагаща със съвременна техника и европейски технологии – баварски, италиански и др. Те са съобразени със специфичния вкус и потребност на

Плевен
ТОНИКС – ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С КОЛБАСИ Базирано в Плевен и работещо чрез трите си месокомбината, днес “Тоникс” е едно от най-успешните дружества в месопреработвателния бранш. Модерните технологии във всеки от заводите на дружеството в градовете

Стара Загора
"СВЕ - ФЛЕКС” – ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СВЕ - ФЛЕКС БЪЛГАРИЯ е смесено българо-шведско дружество, осъществяващо търговска и сервизна дейност в рамките на българския пазар от началото на 1995 г. Екип от млади, професионално подготвени технолози и

ЕТ "ВАЛЕНТИН ВАСИЛИВ" фирмата е създадена през 1992 г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие с висококвалифициран персонал. За тези години успя да наложи производството на трайни сурово

Стамболийски
ЕТ “ДИМИТЪР МАДЖАРОВ” е създадена през 1991 г. като търговска фирма. Производствената си дейност започва през 1994 г. в гр. Стамболийски с цех за малотрайни колбаси. През всичките години на своето съществуване фирмата се развива и разширява

"СОЛАРИС - АС" - Месо и колбаси - традиция в качеството! ПРЕДЛАГА: - Млени меса и полуфабрикати - Малотрайни колбаси - Деликатеси - Сухи колбаси - Шунки - Колбаси от птиче м

Търговия на едро и дребно на хранителни стоки. Компанията дистрибутира много от основните производители на хранителни стоки в страната. Ивена Комерс-ГД ЕООД е утвърден доставчик на територията на Банско и Слънчев бряг, разполага с добре изградена дистрибуторска мрежа.

Осем десетилетия фамилията Чех произвежда колбаси с много добро качество и разнообразие в асортиментите. Колбасарският занаят се предава от поколение на поколение. Първите почитатели на колбасите на стария майстор-колбасар – Чеха са били павликенци. Сега

Хасково
Търговия на едро с месни и млечни храни от 1992 г

Партньори