Изкупуваме всякакви развалени, бракувани, стари и нови, в движение, дефектирали, катастрофирали коли и бусове за скрап, за части или в движение. Освен автомобили ние изкупуваме и всякакви видове метални отпадъци.Също тъка предлагаме денонощна Пътна Помощ за гр.Варна на цени от 15 лв!

“Михневи” ООД стартира през 2001г. като автосервизна и в последствие търпи разширяване и в насока услуга “Пътна помощ”. Фирмата разполага с 4 бр. специализирани камиони от тип мулти лифт с товароносимост до 10т. и има издаден лиценз за цялата пътна инфраструктура на Р.България и ЕС.

Пътна Помощ Варна, извършва услуги пътна помощ и транспорт на автомобили във Варна, страната и чужбина на достъпни цени. Пътна Помощ Варна, предлага превозване за джипове, ванове, бусове и други лекотоварни автомобили.

Варна
Kато съвременна застрахователно-брокерска компания, Zastrahovam.com събира и да предлага за клиентите си, най-добрите решения от застрахователния пазар в България. Предлагаме консултация за застрахователните продукти и тарифната политика на застрахователните компаниите с които си

Репатриране на автомобили в населено място Варна