Д-р Мариана Илиева открива своята лична дентална практика през 1999 г. Предлагат се широк спектър от дентални услуги. Терапия – лечение на кариес със съвременни мателиали от водещи фирми ( 3 М, Kerr и др. ), ендодонтско лечение ( лечение на пулпит и периодонтит, кореново лечение ),

Кабинетът на стоматолози д-р Пепа Славова и д-р Доника Славова се намира в град Стара Загора. Много добри зъболекари с дългогодишен опит в областа.Кабинета работи по НЗОК.

Д-р Велмира Петкова е зъболекар от София, който предлага стоматологични прегледи и зъболечение за деца и възрастни. Стоматологичният кабинет на доктор Петкова е оборудван със съвременна дентална апаратура, качествени стоматологични материали и богат набор от инструменти.

София
ДЕНТАЛНИ КАБИНЕТИ КАБИДЕНТ предлагат на своите пациенти квалифицирана стоматологична помощ, индивидуален подход на лечение и забавление за малки и по-големи! Стремим се посещенията Ви да бъдат приятни, ползотворни и да завършат с красива усмивка!

ПМП-ИППМ-ДМ-ДОКТОР РУМЯНА МЛАДЕНОВА и Д-р Александър Соколов предлагат комплексно дентално лечение като:Терапия, Хирургия, Ортопедия, Имплантология, Импланти, Почистване на зъбен камък с ултразвук, Лазертерапия Физиотерапия, Съвместна работа с анестезиолог и с хирург.

Д-р Мариан Тодоров е специалист по дентална медицина, който практикува в гр. Самоков. Д-р Тодоров е с дългогодишна практика и богат професионален опит. Това гарантира на пациентите му надеждно диагностициране и лечение на редица заболявания.

д-р Лиляна Димитрова има 20 години стаж като лицево-челюстен хирург и е един от малцината у нас специализирали в тази област.

Кабинет по дентална медицина Д-р Соня Костова, специализирана в естетичната, детската и хирургичната стоматология. Предлага: Фотополимерно възтановяване; Естетично протезиране-корони(металокерамика, порцелан, циркониеви корони, фасети), протези (плакови и моделноляти); Възтановяване на

СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ Д-Р НЕЛЛИ ЛЮБОМИРОВА Ви предлага: Класическа стоматология за възрастни и деца.Съвременно избелване на зъби, витално и невитално с американски и австрийски системи. Настолно избелване и комбинирано домашно избелване.

Стоматологичен Кабинет ДЕНТАКОРД е специализиран кабинет за естетична дентална медицина, стоматология и зъбопротезна имплантология. „ДЕНТАКОРД” Ви предоставя цялостни решения на разнообразни стоматологични проблеми във всички аспекти на денталната медицина и стоматологията.