Свиленград
НИКИ - НЕЛИ ООД е автобусна транспортна фирма, създадена през 1995 г. в гр. Свиленград.От създаването до края на 1998 г. извършва екскурзии в страната и чужбина.Основната дейност на фирмата е редовни автобусни превози в страната

"ДЕВНЯ ТРАВЕЛ" ООД е фирма с дългогодишна история и традиции в извършването на градски и междуградски автобусни превози, специализиран и случаен превоз.Фирмата разполага с луксозни автобуси, отговарящи на нормативните изисквания и предлагащи удобно и безаварийно пътуване, както следва:

Best Cars rent-a-car company, предлага на своите клиенти разнообразен автопарк от малки и икономични, по-големи и комфортни, ванове, луксозни лимузини и бусове подходящи за трансфери. Както и автобуси за пътнически превози в страната и чужбина.

Веси Транс ООД предлага лицензиран транспорт и е с богат опит в организирането и провеждането на пътувания в страната и чужбина.

Кристал Транспорт ЕООД е активна на българската бизнес карта от 1991г. С натрупания 20 годишен опит фирмата може да гарантира висококачествено обслужване в транспортните услуги, отговарящо на международните стандарти за превоз на пътници. Лицензиран автобусен транспорт, автобуси и

Троян
Автомобилен Транспорт. Автобусните превози на фирмата са сред най-предпочитаните, благодарение на високото си качество и добро обслужване на пътниците.

Панагюрище
- Автобуси, микробуси и лимузини под наем - Превоз на товари в страната и чужбина - Превоз на туристи в страната и чужбина - Превоз на работници

Тони рент - а - кар се ползва с доверието на огромен кръг от клиенти от цял свят. Посетили ни веднъж, те остават наши клиенти и приятели. Това са хора с различни професии и от различни социални слоеве.

Благоевград
Фирма Валиназ Валентин Чорбаджийски е създадена през 1994г. с предмет на дейност транспорт на стоки. Основно превозваме хранителни стоки. Фирмата ни разполага с пет на брой хладилни камиона. Извършваме превози на стоки от и за Европа.

Фирма "Димови Транс ООД" е лицензиран маждународен пътнически превозвач. Организира превози от и до Италия, Гърция, Словения и др.