Животновъдни ферми за птици, едър и дребен добитък

Областни градове

Стара Загора
АГРОЕКОН ООД е фирма, специализирана в проектиране на селскостопански обекти: животновъдни ферми; складове и силозини стопанства за зърносъхранение; фуражни цехове и кухни; биогазови инсталации. Във фирмата работят или са привлечени като експерти водещи

Видин
Държавен ветеринарно-санитарен контрол на продукти от животински произход. Здравеопазване на животни.

Димитровград
Агрофермер 2002 е с основна дейност производство на селскостопанска продукция и животновъдство. Агрофермер 2002 извършва услуги със селскостопанска техника.

Търговище
Фирма АГРОКОМЕРС 98 ЕООД изнася агнешко месо в Европа - Италия, Гърция, Хърватска, Босна, Испания. Износ на живи телета. Работи на ишлеме с месокомбинат Свищов. Фирмата разполага със собствен транспорт.

Фирма "Г.Семов Едит 5" е директен вносителот 1991г. на каменна сол от Румъния. Поддържапостоянна наличност на бучки от 3-40кг., от 1-3 кг. и мляна сол за фуражи. Разполага със собствен транспорт за доставка до Вашата ферма или склад.

Предлагаме оборудване от френски водещи фирми за създаване на модерни животновъдни ферми по западен стандарт: Кравеферми, свине комплекси, зайцеферми, птицеферми и други. Предлагаме също и сглобяеми сгради за ферми които могат да се демонтират.

Животновъдство

Тервел
Държавна дивечовъдна станция.

Росица (Област Велико Търново)
Развьждане и отглеждане на млечни кози, ярета и агнета.

Животновъдство и растениевъдство.

Животновъдни ферми за птици, едър и дребен добитък


В каталога ни присъстват най-големите животновъдни стопанства в страната. Ферми за едър рогат добитък, ферми за дребен рогат добитък, ферми са свине за месодобив.

Едри и дребни производители на животни за месодобив и животни за млеконадой. Малки частни ферми за отглеждане на крави, кози и овце. Контакти на свинеферми и птицеферми в страната. Ферми за отглеждане на пуйки, ферми за отглеждане на бройлери за угояване, ферми за отглеждане на патици. Възможност за сравняване на цени и оферти за продажба на едро и дребно.


Агнета , Бикове , Свинеферми
Прочети повече
Затвори