Областни градове


Д-р Георги Граматиков е лекар по обща медицина.Приема пациентите си в кабинета в град Варна,ул Царевец 55 ,както следва: Понеделник, сряда и петък -15-18 часа .Вторник и четвъртък - 8:30-13:00 часа.Работи съвместно с Д-р Карина Граматикова.

Д-р Параскева Владимирова Тодорова е личен лекар, който практикува в село Драгичево, обл. Перник и осигурява професионална медицинска грижа на своите пациенти. Можете да откриете общопрактикуващ лекар Д-р Тодорова в кабинет на ул. Възраждане 75.

Д-р Марияна Чолакова- Дурева е личен лекар в град Разлог. Тя е личен лекар с дългогодишен опит и работи с НЗОК.

Доктор Галя Зидарова е личен и семеен лекар, специалист по детски болести в град Варна.

Баня (Област Благоевград)
Д-р Георги Русков е личен лекар, практикуващ в гр. Банско. Кабинетът му се намира на ул. „Цар Симеон“ 8 и там той приема своите пациенти.

Д-р Златина Георгиева е личен и семеен лекар, който практикува в град Добрич. Освен с традиционната насоченост на медицината, тя се занимава и с хомеопатия, за което има завършен специализиран курс.

Стара Загора
Доктор Венелина Лечева е личен и семеен лекар, практикуващ на територията на град Стара Загора. Лекарският кабинет на доктор Лечева се намира на ул. Цар Симеон Велики 112. Като личен лекар, доктор Венелина Лечева извършва прегледи и лечение на пациенти. Всеки семеен

Д-р Димитрина Тютюнчева практикува като Личен лекар в град Добринище община Банско. Като личен и семеен лекар, д-р Тютюнчева предлага широк спектър от медицински услуги: клинични и профилактични прегледи, имунизации и ваксинации и консултации.

Д-р Милена Желязкова извършва професионална медицинска грижа за деца и възрастни в град Аксаково. Доктор Милена Желязкова е личен лекар с богат практически опит при диагностиката и лечението на заболявания при деца и възрастни.

Като общопрактикуващ лекар, Галя Атанасова извършва прегледи и лечение на деца и възрастни. В своята работа, доктор Атанасова се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени. В медицинският кабинет, личният лекар извършва имунизации, ваксинации.