Областни градове


Домът за възрастни хора и дневен център „Александровска” - гр. Банкя предлага комплекс от социални услуги, които създават условия за цялостно 24-часово обслужване на домуващите.

София
Хосписът предлага комплексни и специализирани здравни грижи, осигуряващи най-добро качество на живот на пациенти в напреднал стадий на болестта.Основната дейност на хосписа е 24 - часово, продължително медицинско наблюдение на лица с хронични инвалидизиращи състояния, както и на лица с

Денонощен медицински център Дар - Стара Загора. Извършва 24ч. амбулаторни прегледи, визити и манипулации в дома на деца и възрастни. Експресни лабораторни изследвания. Хирургична обработка на рани и изгаряния. Манипулации в амбулаторни условия и в дома на пациента.

Стара Загора
Фирма Медика Хелп 62 ЕООД извършва следните дейности: Търговия на дребно и едро с технически помощни средства, медицински изделия и консумативи, социални дейности, производство на стоки с цел продажба в първоначален или обработен вид. Обслужване на хора с увреждания.

София
Дом за възрастни и стари хора "Морена" съществува от 9 години. Разполагаме с 8 стаи и 20 легла.Домът ни е малък, но малкото пациенти предполага качествени услуги, a ние държим най-много на отлични резултати. Затова нашите клиенти са доволни и благодарни.

Ако искате... - спокойно да изпълнявате вашите служебни и бизнес дела, да не се безпокоите за децата си, когато сте на работното си място, - да осигурите спокойни старини на своите родители, - да се освободите от нелекия и безкрайно повтаряш се

НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ  НАИСИ  е създадена през 2003 г. като Сдружение

С регистрация от години нашата позиция за отглеждане на здрави и щастливи бебета е утвърдена. Акушерската стратегия да сме близо до родилката и новороденото, чрез програмите за природосъобразен начин на отглеждане, постоянно увеличава нашия рейтинг. Ние се стремим към това да направим

Ние във Дом за възрастни хора "СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ" ви предлагаме – да се наслаждавате с достойнство на старините си в луксозна и приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи и в компанията на хора, с които можете да говорите и да се забавлявате на един език.

Езикова и професионална подготовка на социални асистенти за обгрижване на деца и възрастни хора. Фирмата има собствен персонал за обучение и обгрижване на хора. За изминалия период, фирмата разшири дейността си, като разви: болногледачи за работа в страната, в Австрия и Германия.