Областни градове

Езерово (Област Варна)
Фирма Семиз ООД е специализирана в извършването на товарни превози в страната и услуги със строителна механизация в района на гр. Варна. Фирмата е създадена като ЕТ през 1995 с основна дейност превоз на строителни материали до обектите на клиентите.Управленският екип полага грижи за

Фирма Уърлд Експрес Сървисиз предлага следните услуги: Международен въздушен транспорт от/до всяко митническо летище по света, Международен автомобилен транспорт от/до Европа, Превоз на групажни и комплектни товари, Международен морски транспорт - FCL,LCL, Митническо посредничество и

Фирма ТРАНСПОРТКО ЕООД е основана през 1997 год. Член е на Националното сдружение на българските превозвачи. Предлагат oтлично организиран международен и вътрешен транспорт. Специализиран превоз на дрехи на закачалки. Превоз на стоки с бордови автомобили.

ВИА ЛОГИСТИК ЕООД е нова българска фирма, която се занимава с транспорт, логистика и спедиция. Фирмата разполага с млад и динамичен екип, който да се грижи за качеството и надежността при доставката на Вашия товар както в България, така и на територията

Мария Марин Йовов е насочена към транспортните услуги. Извършваме трансфери от летище Бургас и Варна до всяка точка на страната и обратно до летищата в Бургас, Варна и София.

А ЛОГИСТИКС е специализирана фирма за международен транспорт и логистика. Извършваме пълен набор от спедиторски и логистични услуги в автомобилния, морски и въздушен транспорт. Превоз на частични и комплектни товари с фургони, дрехарки, хладилни и бордови автомобили.

Димитровград
Фирма ДЕИТА - КАР - ТРАНС предлага транспортни и застрахователни услуги. Извършваме транспорт страната с товарни бусове и камиони да 10 тона (от врата до врата). АДР превози. Фирмата извършва още: обучение на водачи на МПС и обучение по АДР както и

СВБ-АСОРТИ ООД е създадена през 1992 г. и от тогава оперира на местния и международен транспортен пазар. Команията е една от водещите в България. Притежава 20 собствени бордови камиона, което я прави сигурен и надежден парньор.

„АДМ КАРГОКОНСУЛТ” ЕООД предлага на своите клиенти всички видове транспортни услуги – шосеен, ЖП, въздушен и морски транспорт – и разполага с обширна складова площ, което улеснява бързата и ефикасна обработка на товарите.

Фирма АФТОФАКТОР–2000 предлага хладилен транспорт в страната и ЕС. Фирмата разполага с: 3бр. 10т. Товарни автомобила - 18евро палета, 4бр. хладилни микробуса - два по 15куб.м, един 14куб.м и един 17куб.м.

Вътрешен Транспорт


Вътрешния за страната транспорт е жизнено важен за функционирането на икономиката като цяло. Ежедневно посресдством всякакви видове и размери превозни средства биват доставяни суровини, материали и стоки за бизнеса, така че да бъде задвижен производствения и пласментен цикъл на стоките.

Транспорта в страната е регулиран независимо от вида и размера му, наредбите за всеки вид товар трябва да се спазват, а доставките трябва да са добре логистицирани, така че да се извърши оптимално техния транспорт. Избора на компания за извършване на превоз на товари в страната би могъл да се вземе на база предишни отзиви за изпълнени транспорти, на база ценообразуване или дори качество на автомобилите използвани за транспорт в страната.


Вътрешен транспорт
Прочети повече
Затвори