Областни градове


В клиника СИТИВЕТ гр. Пловдив. работят високо квалифицирани ветеринарни специалисти, трупали своя дългогодишен стаж и опит в страната и в чужбина. Разполагаме с удобно уредена и уютна чакалня и функционално обзаведени манипулационни и операционни помещения.

Пазарджик
Прегледи, ваксинация. Рентгенова и клинична диагностика, подстригвания и домашни посещения.

Джи Ес Георги Мангов е с основна дейност - профилактика и лечение на: инфекциозни и паразитни болести, акушерство и гинекология, хирургия и лабораторна диагностика.

София
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗОО ЦЕНТЪР В СОФИЯ ВЕЧЕ ОТВОРИ ВРАТИ !На площ от 750 квадратни метра ще намерите всичко необходимо за вашият домашен любимец, а ако още нямате такъв, ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас животинче.

Стара Загора
През месец Юли 2008г.в Стара Загора отвори врати ултра модерен ветеринарно медицински комплекс отговарящ на всички европейски и световни изисквания. Разположен е в кв."Железник" на ул."Загорка"36. Издигнат е на собствен терен и е разгърната площ 1147кв.м.

Д-р Кунев открива Ветеринарна клиника през 1993г.Основната цел на клиниката е здравето на вашите домашни любимци.Всичко това той успява да постигне с добър професионален опит, ентусиазиран екип и специализирана апаратура.

Ветеринарна амбулатория Доктор Ох Боли предлага на свойте клиенти богата гама от услуги: Ветеринарномедицински услуги, Профилактика, Лечебна дейност

Ветеринарен център Магнумвет предлага: Хирургически Интервенции, Лечение на Вътрешни Болести, Лабораторни Изследвания, Почистване на Зъбен Камък,Профилактични Мероприятия, Ваксинация, Обезпаразитяване, Подстригване на Кучета и Котки, Посещения по Домовете

Ветеринарна клиника "Изгрев" разполага с необходимата техника и консумативи за извършване на лабораторни изследв

София
Фирмата се занимава с търговия на едро с лекарства и козметични продукти.


Ветеринарни Аптеки


Прочети повече
Затвори