Областни градове


Дом за възрастни хора в кв. Княжево предлага грижи за вашите близки. Ние ще осигурим грижи и спокойствие, както и качествени денонощни здравни грижи. Уютна обстановка, голям озеленен двор, в който да почиват вашите близки.

Резиденция за стари хора Борова гора се намира в гр.Пирдоп в полите на Средна гора. В резиденцията могат да бъдат настанени както за дълъг престои така и за определен период възрастни хора, които не се нуждаят от значителна помощ да извършват ежедневните си потребности.

"Грижа за живот" предлага от почасова до 24-часова грижа за възрастни хора по техните домове от социални или медицински работници. Предвижда се и построяване на домове за възрастни хо

Стара Загора
Хоспис - Дом за стари хора "Сезони", Стара Загора предлага предлага уют, спокойствие и денонощни професионални грижи 24 часа от екип от лекар, кинезитерапевт, медицински сестри, санитари и хигиенисти.

Социомед Консултинг е агенция за социални услуги, специализирана в грижите за възрастни и болни хора, осигуряване на домашни помощници и детегледачки, почистване на жилища.

Врачеш
Разположена в сърцето на с.Врачеш, сгушена в югозападната част на Ботевградсквата котловина в подножието на връх Мургаш,Дом за възрастни хора „MG Life” предлага разнообразие, комфорт, неподправен уют, стаи, оборудване по съвременни стандарти за удобство и стил, перфектно обслужване и

Денонощно медицинско наблюдение. Квалифицирани и всеобхватни грижи. Професионално здравно обслужване на тежко болни, в това число пациенти в будна кома, след инсулт, инфаркт и травми. Осигуряване на рехабилитация от квалифицирани специалисти, както в Хосписа, така и в домашни условия.

Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексни грижи за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната. Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 ( вип ) легла, кабелна телевизия, интернет. Компетентният ни персонал, подсигуряващ 24 часово обслужване.

Дом за възрастни и временно нетрудоспособни хора, открит от д-р Вършилов

Степ Форуърд предлага психологически консултации, обучения и проучв


Домове за Възрастни Хора


Прочети повече
Затвори