Областни градове


Д-р Николай Любомиров Кацаров е Лекар-ординатор в Сектор "Гастроинтестинална горна и долна ендоскопия" Специалист по вътрешни болести и гастроентерология.

Доц. Д-р Христо Ганчев специализира в областта на белодробните болести и предлага лечение на територията на град Варна, както и в онкологичното отделение на МБАЛ-Добрич. Белодробните заболявания са едни от най-разпространените в света, успешното лечение се крие в превенцията.

Проф.Камен Канев е специалист по клинична токсикология София. Началник Клиника по спешна токсикология във Военномедицинска акaдемия София. Клиниката разполага с необходимата за извършване на дейността и определената съгласно медицински стандарт - Клинична токсикология.

Стара Загора
Д-Р ВЕСКА ИВАНОВА е специалист хематолог с богат опит в медицината, като нейните компетентности са клинична хематология и вътрешни болести. Лекарският кабинет се намира в град Стара Загора.Провежда специализирани лечения: химиотерапия, таргетна терапия и имунотерапия на заболяванията на

Д-р Цветанка Костова има дългогодишен опит в практиката и на личен лекар и подхожда с внимание и толеранс към всички своите пациенти.

Д-р Елена Стоянова е общопрактикуващ лекар и специалист по Вътрешни болести. Д-р Стоянова практикува в гр. София и приема пациенти в кабинета си в ДКЦ „Св. Лука“. Д-р Елена Стоянова ще извърши нужните клинични прегледи, поставяне на точна диагноза и назначаване на индивидуална терапия.

Д-р Коста Гинев е специализирал в областта на кардиологията и вътрешните болести. Практикува в кабинета си в град Ямбол. Той предлага ефективно лечение на сърдечни заболявания и превантивна грижа за своите пациенти, за да се предотврати появата на проблеми със сърцето.

Д-р Валентина Петрова е специалист Вътрешни болести и Гастроентеролог.Работи на територията на гр. София и предлага на своите пациенти всички услуги в областта.

Д-р Лиляна Асенова Методиева е специалист по вътрешно болести, ендокринология и болести на обмяната, който приема пациенти в болницата в град Лом. Д-р Лиляна Асенова извъpшвa пpoфилaктикa, диaгнocтикa и лeчeниe нa eндoкpинни зaбoлявaния – зaбoлявaния нa щитoвиднaтa жлeзa, зaxapeн диaбeт,

Д-р Ферай Сабит е професионалист в областта си - тя е личен лекар в гр. Исперих. Предлага на своите пациенти качествено обслужване и внимание. Д-р Ферай Сабит предлага лечение и проследяване на лечение на белодробни, сърдечни болести, стомашни проблеми


Вътрешни БолестиПрочети повече
Затвори