Областни градове


Доктор Наталия Борисова (Маринова) - УНГ Лекар, град БотевградДоктор Наталия Борисова извършва аудиометрия, диагностика и лечение на УНГ. Борисова разполага с диагностичен аудиометър предназначен за говорна аудиометрия, изчисляващ степента на загубата на слуха.

Д-р Красимира Вангелова е специалист Уши, Нос и Гърло. Тя е лекар с 25 годишна практика и приема пациенти в гр. Асеновград. Оториноларингологията е медицинска специалност, придобила през годините  популярност като УНГ (УШИ-НОС И ГЪРЛО).

Д-р Татяна Михова е завършила Медицинска академия в София. Специализирала е УНГ и отоневрология в Медицинска академия в София.

Проф. д-р Венцислав Тодоров Цветков е специалист по уши, нос и гърло. Работи в клиниката по УНГ болести към Военномедицинска академия в гр.София, развива щирок спектър от дейности в областта на оториноларингологията: кохлеарна имплантация, диагностика и др.

Д-р Ирина Ботева-Кирчева завършва магистратура по медицина в Медицински университет - София през 1994 г. През 2003 г. придобива специалност по Ушно-Носно-Гърлени болести, През 2010 г. завършва курс по Аудиология - аудиометрия и импедансметрия към МБАЛ Царица Йоана, гр.София.

Проф. Дичо Димов е един от доайените на българската отоневрология. Проф. Дичо Димов за първи път у нас въвежда клиничното изследване на обонянието и вкуса, като за целта създава оригинални апарати за изследването им – олфактометър и електрогустометър, признати за изобретения.

Д-р Неделина Михайлова е специалист по УНГ болести (уши-нос-гърло заболявания), който практикува в гр. София.

Пловдив
Оперативно и консервативно лечение на сливици. Безкръвни операции с ултразвук. Затруднено носно дишане. Възпаления на ушите и гръкляна. Проблеми с гласа. Алергии. Пробиване на уши. Изследване на слуха. Безплатни слухови апарати. Пластични корекции на уши и нос (Ринопластика).

Проф. д-р Досю Досков извършва всички функционални изследвания и лечения на гласова патология за деца и възрастни: фонетография, определяне на тонов и силов диапазон на гласовите качества, (единствено в страната);

Д-р Стефчо Ламбев е Специалист Уши нос гърло,работи на територията на гр. Русе. Д-р Стефчо Ламбев е лекар - специалист Уши, нос, гърло и приема пациенти в гр. Русе, ДКЦ-1, ет.4, каб. 416 и в каб. №9 си на бул. Съединение 37. Д-р Ламбев предлага на своите пациенти: УНГ прегледи.


Лекар УНГПрочети повече
Затвори

Партньори