Областни градове

Оперативно и консервативно лечение на сливици. Безкръвни операции с ултразвук. Затруднено носно дишане. Възпаления на ушите и гръкляна. Проблеми с гласа. Алергии. Пробиване на уши. Изследване на слуха. Безплатни слухови апарати. Пластични корекции на уши и нос (Ринопластика).

Проф. Дичо Димов е един от доайените на българската отоневрология. Проф. Дичо Димов за първи път у нас въвежда клиничното изследване на обонянието и вкуса, като за целта създава оригинални апарати за изследването им – олфактометър и електрогустометър, признати за изобретения.

Д-р Вангелин Френгов е специалист Уши Нос Гърло (оториноларинголог), който предлага диагностика, профилактика и лечение на УНГ болести и инфекции на горните дихателни пътища, профилактични прегледи, изследвания на слуха. Д-р Вангелин Френгов е носител на званието "Лекар, на когото

Проф. д-р Венцислав Тодоров Цветков е специалист по уши, нос и гърло. Работи в клиниката по УНГ болести към Военномедицинска академия в гр.София, развива щирок спектър от дейности в областта на оториноларингологията: кохлеарна имплантация, диагностика и др.

Д-р Татяна Михова е завършила Медицинска академия в София. Специализирала е УНГ и отоневрология в Медицинска академия в София.

Д-р Ирина Ботева-Кирчева завършва магистратура по медицина в Медицински университет - София през 1994 г. През 2003 г. придобива специалност по Ушно-Носно-Гърлени болести, През 2010 г. завършва курс по Аудиология - аудиометрия и импедансметрия към МБАЛ Царица Йоана, гр.София.

Проф. д-р Досю Досков извършва всички функционални изследвания и лечения на гласова патология за деца и възрастни: фонетография, определяне на тонов и силов диапазон на гласовите качества, (единствено в страната);

Д-р Стефчо Ламбев е Специалист Уши нос гърло,работи на територията на гр. Русе. Д-р Стефчо Ламбев е лекар - специалист Уши, нос, гърло и приема пациенти в гр. Русе, ДКЦ-1, ет.4, каб. 416 и в каб. №9 си на бул. Съединение 37. Д-р Ламбев предлага на своите пациенти: УНГ прегледи.

Д-р Неделина Михайлова е специалист по УНГ болести (уши-нос-гърло заболявания), който практикува в гр. София.

Доц. д-р Орлин Стоянов е специалист уши нос гърло и практикува в ИСУЛ Втора УНГ. За връзка с доктора след 14 часа.

Д-р Цветан Данев практикува в МБАЛ Русе АД. Д-р Цветан Данев работи като началник УНГ отделение. При лечението на заболяванията на ушите, носа и гърлото от особено значение е навременната диагностика, защото тези органи са свързани с дихателната, нервната и храносмилателната система.

Др Огнян Лечев е специалист по ушно-носно-гърлени болести. Кабинета му се намира в ДКЦ 1 – Русе, етаж IV, кабинет № 414. Доктор Лечев извършва: клинични прегледи, вземане на биопсия, антибиограми,аудиометрия,слухопротезиране,оперативно лечение на сливици под обща анестезия.

Д-р Светослав Георгиев Георгиев е специалист: хуманен лекар, авиолекар, ушно-носно-гърлени болести. През 1998г. - Д-р Светослав Георгиев Георгиев завършва МУ – гр. Пловдив, магистър - лекар. През 2005г. - придобива специалност авиационна медицина.

Д-р Боряна Сеизова е специалист по УНГ от град София. Тя приема пациенти в кабинетите си и предлага широка гама от услуги, част от които са: Оперативно и консервативно лечение на сливици, Безкръвни операции с ултразвук, Затруднено носно дишане, Възпаления на ушите и гръкляна.

Лечение на възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото, затруднено носно дишане и хъркане тумори на ларинкса Широко приложение на лазерхирургия

Д-р Недялка Рачева е специалист уши нос гърло Стара Загора. Д-р Недялка Рачева предлага преглед на деца и възрастни, изследване на слухов анализатор, равновесие, обоняние, вкус. Лечение на пациенти със световъртеж.

Доц.Д-р Христо Златанов е специалист по Ушни, носни и гърлени болести с 20 години стаж по специалността, началник е на отделение в УНГ клиниката на ВМА, през 2010г. придобива научната и образователна степен „Доктор по медицина”.

Уши, нос, гърло Варна.Другият адрес е гр. Варна бул. Цар Освободител 84, ет.3, каб. 303, Факултета по дентална медицина

Д-р Райна Лахтариева е специалист, работещ в областта на диагностиката и лечението на заболявания в областта на ушите, носа и гърлото. Тя предлага: Диагностизиране и консервативно лечение на УНГ. Има втори адрес в окръжна болница, бул. България 234. Всеки понеделник,сряда и петък.

УНГ лекар Д-р Иван Йорданов, София е специалист в областта на ото-рино-ларингологията и предлага диагностика, лечение, профилактика и консултации свързани с болестите на ушите, носа и гърлото.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?