Областни градове


Ние във Дом за възрастни хора "СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ" ви предлагаме – да се наслаждавате с достойнство на старините си в луксозна и приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи и в компанията на хора, с които можете да говорите и да се забавлявате на един език.

София
Дом за стари хора „Младост” се намира в град София, в подножието на планина Витоша сред живописната природа на елитния квартал Малинова Долина, в непосредствена близост има спирка на автобуси !

Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексни грижи за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната. Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 ( вип ) легла, кабелна телевизия, интернет. Компетентният ни персонал, подсигуряващ 24 часово обслужване.

Езикова и професионална подготовка на социални асистенти за обгрижване на деца и възрастни хора. Фирмата има собствен персонал за обучение и обгрижване на хора. За изминалия период, фирмата разшири дейността си, като разви: болногледачи за работа в страната, в Австрия и Германия.

Денонощно медицинско наблюдение. Квалифицирани и всеобхватни грижи. Професионално здравно обслужване на тежко болни, в това число пациенти в будна кома, след инсулт, инфаркт и травми. Осигуряване на рехабилитация от квалифицирани специалисти, както в Хосписа, така и в домашни условия.

Денонощна грижа за пациенти след операция/ с тежки заболявания/ заболявания в последен стадий. Отговорно отношение, отлична хигиена и контрол чрез видео наблюдение.


ХосписиПрочети повече
Затвори