Фирма за добив на дървен материал - Мерджан ООД е създадена през 1992 г. в град Сърница, Пазарджишка област. Основните дейности на фирмата са дърводобив, дървопреработване и залесяване. Основното направление на преработената дървесина е за мебелната промишленост и строителството.

В красивата планина Родопа, на брега на живописния язовир Доспат в близост до град Сърница се намира ваканционното селище Ива. То е разположено на 1200 метра надморска височина на площ 10 000 м2. Комплексът разполага със сателитна TV връзка и интернет, лодки, велосипеди, барбекюта.

Млекопреработвателно предприятие – Сърница е открито през лятото на 2013г. Като съчетаваме традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвеждаме качествени и екологично чисти млечни продукти-кашкавал, масло и извара, под търговската марка Сърница.

Триманс 1 ЕООД се занимава с добив и търговия на дървен материал. В производствената и складова база може да закупите: дървен материал, трупи, талпи, греди, дъски. Продуктите са от висококачествена иглолистна и широколистна дървесина, добита в района на град Сърница.

Мотел Сърница се намира в един от най-живописните градове в България - гр. Сърница, на брега на язовир Доспат, на 48 км от гр. Велинград, сред свежа зеленина и чист въздух. Хотелът е оборудван с детска полощадка за малките гости и разполага с отлични условия за почивка и туризъм.

Кристал - ЛЕС ЕООД е една от водещите фирми за добив, преработка и търговия на дървен материал в гр. Сърница.Постоянната складова наличност и ефективната ценова политика допринасят за утвърждаването на фирмата като надежден и постоянен партньор на големи мебелни и строителни фирми в

Град Сърница е разположен в планински район. Намира се между рида Дъбраш и Велийшко-виденишки дял в Западните Родопи. В непосредствена близост минава река Доспат, вливаща се в едноименния язовир „Доспат“.

Средно общо образование

Дървопреработване за строителството.

Сърница
Фирма ХАВАЛЕ е създадена през 1996 г. в гр. Сърница, с основен предмед на дейност: добив, преработка и търговия с дървен материал.

ЕТ Александър Пилев 90 е една от водещите фирми за добив, преработка и търговия на дървен материал в град Сърница.

САР - ГРУП ООД е една от водещите фирми за добив, преработка и търговия на дървен материал в град Сърница. Фирмата е създадена през 1993 г. и е на Пловдивския пазар от 1995-та.

Обществени поръчки

Всякакъв вид обработен дървен материал, сухи дъски.

Почивна база - 2 звезди „Романтика“

Произвеждам Еко пчелни кошери и рамки с гаранция за качество. Голям капацитет на производство! Ниски ЦЕНИ 50-90 лв.! При поръчка на стока над 2000 лв. безплатна доставка! Заповядайте на място да се уверите за КАЧЕСТВОТО!

Фирмата е създадена през 2003г. и работи вече пет години на пазара. Преработка и търговия с дарвен материал.

Производство на дървен материал и палети, греди, талпи, дъски, подпори, дървени каси, европалети.

Производството, преработка и търговия на дървен материал.

Производство на пчелнокошерни рамки и кошери . Преработка и сушене на дървен материал - иглолистен и дьб. Разполага на склад със сухи дьски както иглолистни (бял бор и смьрч) така и широколи

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?