Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус

Областни градове

Свищов
Феникс 2 ООД предлага на своите клиенти автобусни превози. Фирмата е в бизнеса от много дълго време и предлага на хората сигурен и удобен превоз.

Фирмата ОВК ЕКСПРЕС ЕООД е разположена на територията на град Мадан, Област Смолян. Води своята икономическа история от 2008 година с правна форма на управление - еднолично дружество с ограничена отговорност. Предмета на дейност, в който компанията се специализира е в направлението на

ЕТ ”Хепи Тур-Ив.Стефанов” е транспортна фирма, основана през 2004 г. в гр. Стара Загора. Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина. Фирмата притежава лиценз № 0854 за извършване на международен автобусен превоз на пътници.

Пловдив
Лицензирана компания TNS - BG EOOD за вътрешен и международен пътнически превоз с лиценз №1042

ЕТ Пламен Петков Бултранс е създадена през 2000 година и извършва специализиран транспорт и екскурзии в България и чужбина. Фирмата предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване. Фирмата предлага превоз на насипни товари със самосвали - гондоли.

МВК Травел ЕООД предлага превоз с лицензирани луксозни микробуси и автобуси в България и чужбина. Фирмата работи с екскурзоводи членове на БАЕБ - английски, немски, френски, испански, японски фирмата организира партита, коктеили, рождени дни, семинари, фирмени тържества, сватби.

Превоз със пътнически микробуси от 8 до 30 места Във Бургас и страната. Нови микроавтобуси със климатици. Отдава под наем за екскурзии. Транс Ди То ЕООД предлагат дългосрочни договори с фирми. Специални отстъпки при организиран превоз на пенсионeри и ученици.

Автобусна Транспортна фирма ТО-НИ-3 ЕООД извършва транспортни услуги във Варна и страната. Фирмата извършва автобусен транспорт с туристическа насоченост. Транспортни услуги на служители и работници, както и случайни превози с предварителна заявка на клиента в страната и чужбина.

Мегатранс предлага транспортни услуги в Пловдив и страната, като превоз на пътници и товари с микробуси и автобуси в страната и чужбина. Предлагаме Ви приятно, комфортно и сигурно пътуване към избраната от вас дестинация с квалифицирани за тази цел шофьори, както и изгодни оферти за

Крис Транс 13 ООД е транспортно дружество, осъществяващо превоз на пътници на територията на страната и чужбина- екскурзии , индивидуални пътувания , трансфери, VIP трансфери. За всички трансфери се използват автомобили, микробуси и автобуси в зависимост от вида на трансфера. Превозните

Автобусни превози, превоз на хора с автобус или бус


Автобусния превоз включва транспорта на хора на кратки и далечни разстояния в градска или извън градска среда. Градския транспорт посредством автобусен транспорт остава широко-застъпен в цялата страна, а междуселищните автобусни превози почти единствените конкурентноспособни видове превоз на хора към този момент.

Извършването на междуградски превози по обществени автобусни линии, се извършват от лицензирани за целта компании и одобрени за това автобуси, спрямо разстоянието и потока от хора. Въпреки високите цени на горивата в днешно време. Автобусния превоз на хора остава предпочитан начин за предвижване между населените места. От части поради липсата на изградена, или достатъчно модернизирана ЖП уредба с модерни влакове, от части заради новоизградените и отремонтирани пътни участъци и автомагистрали. Това съчетано с все по модерните и удобни за пътуване автобуси позволяват комфортното и препочитано за мнозина пътуване в страната и чужбина.


Автобусен транспорт , Автобусни превози , Пътнически превозвачи , Пътнически превози
Прочети повече
Затвори