Областни градове


доставка, експорт, монтаж и сервизно обслужване на медицинска техника и апарати.

София
Инова ООД е вносител на лекарствения препарат Gengigel на Ricerfarma. Това е иновационен продукт, приложим в стоматологичната практика. Активно вещество е хиалуроновата киселина под формата на натриева сол - хиалуронан, синтезиран по биотехнологичен път.

Предлагаме медицински консумативи в неограничени количества на прилични цени.Стерилна екипировка за флавоцентаза – за използване през процедурите на хемодиализа; Игла за хемодиализа, fistula, артериална – венозна, единична, най – високо качество; Апарати

Екос Медика ООД е създадена през 1993 г. Фирмата се утвърди като лидер в сферата на дисрибуцията на медицински консумативи, апаратура и сервизна дейност.

Медицински продукти, консумативи, козметика, санитарни и превързочни материали. Официален вносител за България на презервативи "VITALIS®".

Производител на превързочни материали, памук и изделия от памук, изделия от марля, лекарствени средства, хранителни добавки и продукти на водораслова основа.

Новамед ООД е представител на датската фирма BELTONE, водещ производител на слухови апарати. Ние предлагаме най-новите модели слухови апарати, батерии за тях, изработваме всички видове вътреушни слухови апарати и индивидуални отливки.

Стара Загора
Търговия на едро с лекарствени средства и медицински консумативи, хранителни добавки и козметика.

Алфа Мед България ЕООД е регистрирана в България през 2004 год. Основната ни дейност е насочена към задоволяване на нарастващите нужди от висококачествени технологични медицински изделия и консумативи, предназначени за болнични заведения, медицински центр

Фирма АНКА предлага на българския пазар аудиометри и аудиологично оборудване "Interacoustics" и дигитални слухови апарати "Widex" от Дания