Областни градове


Д-р Калинка Недушева е специалист дермато-венеролог, практикуващ в град Плевен. Тя диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания и болести предавани по полов път. Д-р Недушева не само ще Ви помогне, но и ще Ви посъветва как да се предпазвате от кожни и полово предавани болести.

Д-р Здравко Първанов е специалист Кожни и венерически болести в гр.София. Кабинета му се намира на бул. Христо Ботев 26,вх.1 и там се осъществява съвременна диагностика и лечение на кожните и полово предавани болести. Ще получите помощ и отлично обслужване.

Д-р Румяна Грънчарова е специалист по кожни и венерически болести. Доктор д-р Румяна Грънчарова работи в град София, ул. Св. Георги Софийски №1 в Дерматологичен кабинет №103 към ДКЦ Александровска. За запазване на час или повече информация можете да получите на посочените телефони.

Д-р Димитър Нинов е член на Българското дерматологично дружество и автор на Химна на дерматолозите. Д-р Нинов е дермато-венеролог, специалист в областта на диагностиката и лечението на: кожни заболявания, полово предавани заболявания, гъбички по ноктите и кожата, брадавици, кондиломи,

Д-р Анастасия Чокоева завършва медицинското си образование през 2011 год. в Медицински университет-Пловдив, с образователна степен магистър-лекар. През 2013 год. кандидатсва и бива одобрена за редовен докторант в катедра по кожни и венерически болести към Медицински университет-Пловдив.

Амбулатория за оказване на първична извънболнична медицинска помощ, , създадена 2000 год. Работното време на дежурния кабинет е: Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък: 20:00 - 08:00 часа. Събота, Неделя и Национални празници: 00:00 - 24:00 часа

Д-р Валентин Янев е специалист дерматолог - кожни и венерически болести в гр. Добрич. Д-р Янев извършва прегледи на деца и възрастни. Той успешно премахва брадавици, кокоши трън, кондиломи, бенки
и други туморчета на кожата.

Центърът за професионална медицинска козметика на д-р Росица Йорданова предлага професионална помощ за борба с пъпки, комедони, белези, петна, зачервявания и други дерматологични проблеми. Специалистът по дерматология д-р Росица Йорданова предлага: електоолектуоза на невози и брадавици

Д-р Стефка Чернева е специалист дермато-венеролог в Пловдив и е с дългогодишен опит в областа. Ако се доверите на Д-р Стефка Чернева Ще получите специализирана медицинска помощ и отлично обслужване в следните направления: Бактериални инфекции на кожата, Лечение на Псориазис.

Стара Загора
Д-p Дecиcлaвa Гaнчeвa e cпeциaлиcт пo кoжни и вeнepичecки бoлecти в Cтapa Зaгopa. Тя предлага на своите пациенти cъвpeмeннa диaгнocтикa и лeчeниe нa кoжни зaбoлявaния и бoлecти, пpeдaвaни пo пoлoв път. Кабинетър paзпoлaгa c вcичкo нeoбxoдимo зa извъpшвaнe нa тoчнa диaгнocтикa.


Дерматолог


Прочети повече
Затвори