Областни градове


Д-р Иванка Тодорова Харалампиева има специалност по кожни и венерически болести от около 30г. В кабинета се извършват прегледи, диагностика и лечение на: алергични дерматози, контактни дерматити, екземи, псориазис, болести на косми и нокти и

Д-р Райнова завършва Висше медицинско образование през 1986 г. във ВМИ гр.Варна. Придобива специалност „Кожни и венерически болести“ през 1995 г. в УМБАЛ Александровска - гр.София. През 2006 г. преминава индивидуално обучение по Криотерапия в МУ „Проф.д-р Параскев Стоянов“ – гр.Варна.

Д-р Валентина Аврамова е специалист дермато – венеролог, практикуващ в град София. Тя диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания и болести предавани по полов път.

д-р Стефан Ненов - специалист по вътрешни болести и кардиология, ехокардиография. Лечение и диагностика на заболяванията на сърце и на сърдечно-съдовата система; заболяванията на дихателна система: настинки, бронхити, възпаления на дробовете, вирусни заболявания и др.; болестите на

Пазарджик
Извършва хирургични и неврохирургични прегледи и консултации. Кабинетът разполага с модерна техника за озонотерапия и хидроколонтерапия, с помощта на която се извършват: Лечение на дискови хернии и дископатии по метода Дискосан.Автохемотрансфузии (озониране на кръвта), които се прилагат

Стара Загора
Д-р ВЕСЕЛИНА РАЕВА е дипломиран лекар дерматолог в град Стара Загора. д-р Веселина Раева работи в собствен кабинет гр. Стара Загора, ул. "Васил Левски" № 75Б (зад родилния дом). В кабинета на д-р Раева се извършват: Прегледи и лечение на болести на кожата, косата, ноктите и лигавицата.

С вече девет годишна история, с акредитационна оценка - два пъти отличен от Министерството на здравеопазването ДКЦ Ескулап - Цитомед е лечебно заведение, оказващ спецеилизирана доболнична медицинска помощ. Диагностичните, профилактичните и лечебните дейности в ДКЦ Ескулап - Цитомед се

Специалист отоневролог. Диагностика и лечение на световъртеж, загуба на равновесие, намален слух, шум в ушите. Приемно време понеделник и сряда от 9.00 до 16.00ч.

Медицински център Хипократ – Н разполага със следният екип от специалисти: Нефролог , Невролог, Кардиолог,Хирург,Онколог,Ендокринолог,Ревматолог, УНГ ,Дермато – венеролог, Очен, Хематолог, Уролог,Пулмолог, Семейни лекари, Ортопед.

Медицински център „Д-р Хайвазов” е създаден в края на 2010г. В него работят: Ортопеди и травматолози; Офталмолози; Невролози; Неврохирурзи; Кинезитерапевти и рехабилитатори. Медицински център „Д-р Хайвазов” работи с НЗОК ; лица, застраховани в ЗК "УНИКА" и с частни пациенти.


Дерматолог


Прочети повече
Затвори