Областни градове


Д-р Ивайло Йорданов е специалист общопрактикуващ лекар, който практикува в с. Ковачица, обл. Монтана. Д-р Йорданов приема пациенти в кабинета си и предлага посещения по домовете.

Горна Митрополия
Д-р Светла Телефонска е специалист общопрактикуващ лекар, който приема пациенти в град Долна Митрополия. Тя практикува от дълги години и има богар професионален опит.

Д-р Елка Иванова e личен лекар в град София. Тя извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Като семеен лекар, доктор Иванова извършва профилактични прегледи. По време на прегледа, специалистът проследява психическо и физическото развитие.

Д-р Соня Ганичева-Жилова практикува като общопрактикуващ лекар в с. Брестник, общ. Пловдив. Д-р Соня Ганичева-Жилова предлага диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни. Когато е необходимо издава и напраления за специалист. Богатият професионален опит и

Д-р Александър Найденов е Общопрактикуващ лекар в гр. Вършец. Д-р Найденов може да се гордее с богат професионален опит, което му дава знанията и увереността да подхожда с внимание и разбиране към всеки пациент и да предложи най-доброто възможно лечение.

Д-р Цветанка Костова има дългогодишен опит в практиката и на личен лекар и подхожда с внимание и толеранс към всички своите пациенти.

Д-р Елена Стоянова е общопрактикуващ лекар и специалист по Вътрешни болести. Д-р Стоянова практикува в гр. София и приема пациенти в кабинета си в ДКЦ „Св. Лука“. Д-р Елена Стоянова ще извърши нужните клинични прегледи, поставяне на точна диагноза и назначаване на индивидуална терапия.

Димитровград
Д-р Янка Николаева Божкова е общопрактикуващ лекар с дългогодишен опит в областта на медицината. Лекарят извършва прегледи, консултации, диагностика и лечение на територията на град Димитровград.

Долна Баня
Д-р Милка Шамова е личен лекар от Долна Баня, който предлага медицински прегледи, диагностика, лечение и превенция на болести при деца и възрастни. Общопрактикуващият лекар Д-р Милка Шамоваиздава направления за преглед при специалист, когато заболяването на пациента го налага.

Д-р Тодорка Браилова-Байкова е общопрактикуващ лекар, който практикува на територията на гр. София. Тя извършва всички необходими прегледи и манипулации на своите пациенти и може да разчитате на нея винаги и по всяко време.


Общопрактикуващи ЛекариПрочети повече
Затвори