Областни градове


Д-р Тодор Йотов е личен лекар в Исперих.

Д-р Даниела Курумилева е общопрактикуващ лекар в град Казанлък и предлага диагностика, профилактични прегледи и лечение на различни заболявания при деца и възрастни. Доктор Даниела Курумилева разполага с медицински кабинет, оборудван с нужната медицинска техника и апаратура, за

Като личен лекар той гарантира на Вас и Вашето семейство редовни профилактични прегледи, лично отношение и загриженост. Д-р Тодор Бибов проследява хронично болните си пациенти, поставя имунизации и ваксинации и пренасочва пациенти към специалист, когато това е необходимо.

Д-р Катя Стоянова е общопрактикуващ лекакр, който преглежда пациенти в кабинета си в гр. София. Тя има богат клиничен опит и предлага на пациентите си лично и професионално отношение.

Д-р Веселин Думанов е личен лекар Силистра. Другият кабинет е в село Калипетрово на улица Ново Петрово 61, ет.1,ап.1. Д-р Веселин Димитров Думанов е личен лекар, предлагащ диагностика и лечение на различни заболявания при деца и възрастни, както и направления за преглед при специалист,

Каменец (Област Плевен)
Д-р Цецко Босев е личен лекар Каменец. Д-р Цецко Босев извършва: профилактични прегледи, лечение на заболявания, детски консултации, поставяне на имунизации и ваксини, домашни посещения, издаване на медицински документи.

Д-р Петя Кирилова е общопрактикуващ лекар, който практикува в град Лом. Като семеен лекар тя извършва профилактични прегледи, имунизации, диагностика и лечение на редица заболявания, издаване на удостоверения и много други.

Д-р Грозева приема пациенти в гр. Шумен. Кабинетът и се намира на ул. “Цар Освободител № 100, каб. 209. Д-р Грозева подхожда с внимание към всеки свой пациент. Притежава богат опит в областта на общата медицина.

Д-р Димитричка Христова е личен лекар Силистра.

Велико Търново
Като личен лекар Д-р Величкова провежда профилактични медицински прегледи на своите пациенти, като следи за здравето им и ако е необходимо назначава лечение или консултации със специалист. Д-р Валентина Величкова извършва редици дейности, част от коита са:


Общопрактикуващи ЛекариПрочети повече
Затвори

Партньори