Областни градове


Уролог Д-р Николай Панев предлага диагностика и лечение на урологични и андрологични заболявания, проблеми с пикочо-половата система, както и на редица болести в областта на урологията. Д-р Николай Панев предлага лечение на цялостната гама урологични проблеми. Лечение на урологични

Д-р Валентин Табаков е специалист уролог и онколог в СБАЛО София – Клиника по урология. Активно работи в областта на ранната диагностика и лечението на рака на простата и рака на пикочния мехур, както и въвеждането на новите технологии в урологичната практика.

Консервативно и оперативно лечение на урологични и андрологични заболявания.Д-р Радослав Младенов приема своите пациенти и на друг адрес: гр. София, кв.Обеля, 30 ДКЦ.

Д-р Александър Сандулов е специалист уролог и практикува в гр. Варна. Той предлага на своите пациенти следните услуги: Оперативно лечение при заболявания на урогениталната система. Урологични прегледи. Оперативно лечение на бъбречно-каменна болест.

Стара Загора
Уролог Д-р Стойно Стойнов е специалист в областта на урологията, който предлага диагностика и лечение на болести на отделителната система и заболявания на пикочо-половата система.

Д-р Владимир Николов – уролог в град Бургас. Доктор Николов е специалист уролог с дългогодишен опит в областта.

Д-р Георги Татарски - специалист по урология има 26 години трудов стаж. В момента работи в Първа частна МБАЛ-ВРАЦА ЕООД. Прилага профилактика и лечение при наличие на камъни в бъбреците,при инфекции на мъжка полова система,при рак на пикочния мехур,при рак на

Доктор Богдана Попова е насочила своята основна дейност към лечението на урологични заболявания, разбиване на камъни в бъбреците и уретъра със съвременна медицинска апаратура. Доктор Богдана Попова практикува своята дейност в Многопрофилна болница за активно лечение град Пловдив.

Стара Загора
Уролог Д-р Живко Делииванов е специализиран в заболявания засягащи пикочно - половата система като: бъбреци, пикочен мехур, простатна жлеза и др. В кабинета си Д-р Делииванов извършва следните медицински прегледи и услуги: Хирургично лечение на повърхностни туморни образувания

Проф. д-р Чавдар Славов е лекар – Професор към Клиника по урология, УМБАЛ Александровска, Катедра по Урология, МФ, МУ – София. Завършва медицина през 1979 г. във Висш Медицински институт – гр. София, а през 1984 г. придобива и специалност Урология.


УрологПрочети повече
Затвори