Областни градове


Стара Загора
Николина Димитрова -25 години опит - Обучавана в лечебни хранителни режими, биоохимия на храненето, класическа клинична психология с практика в Александровска болница в гр. София.В момента диетолог на Частна млечна кухня Туити гр. Стара Загора.

Психолог Красимира Богданова е специалист в областта на различните видове психологическа зависимост и предлага психологическо консултиране. Когато имате труднисти в постигането на личните си цели, имате нужда от психологическо консултиране.

Казвам се Маргарита Бакрачева, доцент доктор по психология. Работя дълги години в областта на психология на личността и развитието, консултативната и трудово-организационната психология. Основната ми нагласа е търсенето на възможно най-бързи решения в динамичния свят.

Офелия Атанасова е бакалавър по психология – НБУ и практикува в гр. София. Тя предлага психологическо консултиране и психотерапия. Също така може да помогне при проблеми в отношенията, загуба, затруднения в личния и професионалния живот.

Адара Джебарова е психолог, езотерик и лечител. Вие можете да получите отговори и съвети относно вълнуващи Ви въпроси, свързани с Вашето настояще, минало и бъдеще! Това можете да направите, задавайки въпрос или просто свързвайки се с Дарина. Ако сте в кризисен период! Ако пред вас стои

Десислава Иванова завършва клинична и консултативна психология в СУ Св. Климент Охридски. Работи с психични разстройства при възрастни и юноши, страхове, паник атаки, кризи на юношеството и пубертета. Консултиране на родители и двойки. Детски психотерапевт.

Можете да потърсите консултиране при проблеми, свързани с възпитанието на Вашето дете, недостатъчна мотивация на детето за учене, проблеми с комуникацията с Вашето дете; въпроси, свързани с родителстването спрямо деца в тийнейджърска възраст.

Ако изпитвате постоянни трудности да постигате основните цели във вашия личен живот, тогава психологичното консултиране ще ви даде възможност да изследвате тези проблеми със специалист, който е обучен да оказва такава помощ, и да ви съпровожда в този труден път.

Даниела Стоянова е психотерапевт, който практикува от 2003г. в гр. Силистра. Член на Българската асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия (Б?КППТ). Специализации в когнитивно-поведенческа и схема-фокусирана терапия. Работа с невротични, поведенчески и личностови разстройства,

Озарени от идеята за разпръскване на светлината, ние от детски център, Слънчице проходихме с мисията да я откриваме във всяко дете и заедно да творим вълшебства. Вярваме в потенциала на всяко дете и преминаваме през безграничните пътища за неговото разкриване.


ПсихологПрочети повече
Затвори