Бизнеси в град Бяла (Област Русе)

яла е град по поречието на река Янтра в област Русе, Централна Северна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Бяла. Населението на града към края на 2009 година е 9 015 жители, което го прави второто по големина населено място в областта.

Бяла (Област Русе)
ХИМПРЕС ЕТ е основано през 1998 г. и оттогава успешно развива своята дейност в областта на преработка на каучук и производство на технически каучукови изделия. Фирмата разполага с високоподготвени кадри и възможности да разработи и внедри в производство.

Бяла (Област Русе)
Екипът на "Lazarose" се състои от хора с общото разбиране и стремеж да доставя чисти висококачествени етерични масла. Силата на нашият екип се състои в съчетаването на енергични хора с опит от различни сфери, като за пример можем да дадем нашия специалист по растенията с 40 годишен опит

Бяла (Област Русе)
Предлагам импровизирани пънчета, заразени с вид гъба Кладница за Вашата лятна или зимна градина. Както и заразени торби за промишлено отглеждане и пресни гъби, пакетирани в кесия, тарелка или насипно по Ваш избор. Гъба Кладница е на първо място, сред така наречените деликатесни гъби.

Бяла (Област Русе)
Ние сме водещ производител на изделия от синтетичен /PVC промазан/ брезент и PVC фолио. Фирма Белсистемс ООД е специализирана в изработката на едро – габаритни изделия от синтетичен /PVC промазан/ брезент. Нашите основни продукти са покривала за товарни

Бяла (Област Русе)
Автосервизи

Бяла (Област Русе)
Производство на хлорна вар, производство на белина.

Бяла (Област Русе)
Производител на селскостопанска продукция-ечемик пшеница царевица слънчоглед

Партньори