Официален вносител и дистрибутор на ветеринарни ваксини, фармацевтични средства, ароматизатори, подсладители и фуражни добавки на следните фирми:

Ветеринарна клиника Дойран работи на територията на гр. София. Ветеринарната клиника предлага на своите клиенти отлично ветеринарно обслужване и огромен асортимент от услуги. Разполага с приемна, две манипулационни зали, ехографски сектор, стационар за дребни животни.

Основният принцип на фирмата е качество и коректност.

Д-р Виктория Петкова Пухтерова е ветеринарен лекар и работи в модерно оборудван ветеринарен кабинет в гр. Бургас, на ул. Абоба 9. Д-р Виктория Петкова Пухтерова може да потърсите,ако иамте нужда от: Обезпаразитяване на домашни любимци – против външни и вътрешни паразити. Ваксинация на

Свиленград
Фирмата се занимава с внос и износ на зърнени култури и фуражи, както и с износ на дървени въглища.

Ветеринарен кабинет Теравет се намира в гр. София и с голяма любов и дългогодишен опит се грижат за Вашите домашни любимци. Услугите, които се извършват в кабинета са групирани в няколко направления: Вътрешни кожни заболявания, Ендокринни проблеми, Хирургия.

Янг Трейдинг е създадена през 1995 година с основен предмет на дейност в четири основни направления: Хранене на животни , Хранителна диагностика , Железопътна индустрия, Индустриална химия.

Добре дошли в Многопрофилна Ветеринарна Клиника Горна Оряховица!