Областни градове

Куриерска и спедиторска дейност. Спедиция. Корабен брокераж, чартъринг, шипмениджмънт, корабно агентиране, линейно агентиране, консултации, внос/износ, международен автотранспорт.

Мисията на BTS Globe е да доставя сигурни и професионални международни транспортни и логистични услуги. Ние предлагаме сухопътни и по вода транспортни услуги в директни, мултимодални и групажни превози за вносните и износни пратки на нашите клиенти.

УЕСТ ИЙСТ СПЕД е международна спедиторска компания. Основната ни дейност е трансграничен транспорт с товарни авт

София
Международен транспорт и спедиция. Автомобилен, морски, речен. Митнически услуги. Митническо, временно и свободно складиране на стоки. Редовни групажни линии до Италия, Германия и Бенелюкс.

ВБЕ ЛОДЖИСТИК ООД е основана през Декември 2006 година. Днес сме един от най - активните и бързо развиващи се спедитори в България. Фирмата предлага разнообразни услуги в сферата на транспорта и логистиката, като основните дейности са:

Варна
Морски транспорт

Морски транспорт

Фирмата организира транспорт на товари от всички точки на света по суша, вода и въздух. "Алкор 2 ЕООД" разполага с квалифициран екип, който може да ви консултира по всички въпроси свързани с транспорт в страната и чужбина.

Варна
КМ И Д, ЕООД е частна корабоплавателна компания основана през 1998 г. От създаването си тя успешно работи на между народния фрахтови пазар в следните сфери на дейност: Корабен мениджмънт, Фрахтоване, Спедиция, Зстрахователен брокераж, Посредничество при п

Международен транспорт описание: Транспорт в Европа и Азия.

Морски и речен транспорт


Излазат ни до Черно море и река Дунав, поставя страната ни на много ключово за морския и речния транспорт в Европа. Доставянето на стоки през река Дунав обхваща голяма част от държавите членки на ЕУ, а удобния трансфер до Черно море, прави транспорта по вода един непрекъснат речно-морски маршрут.

Различни компании в страната могат да ви предложат услуги по транспорт на пратки, било то групажни стоки или контейнерен транспорт, до всяка точка на света през Черно към Средиземно море, а така и посока Германия по река дунав. Речния и морски транспорт би могъл да се превърне в един от основните фактори за доставка на стоки от и към България.


Транспорт - морски
Прочети повече
Затвори