www.ds-dance.com е online магазин за аксесоари и стоки за класически балет, модерен балет, спортна гимнастика , художествена гимнастика и сродни спортове. Предлагаме разнообразие от туфли, палци, трика за танци и всичко което ви е необходима за балет.

Магазин за ЛУКСОЗНО БЕЛЬО Зена Перфект. Както се подразбира от името – целта ни винаги е била да създадем най-желания продукт в категория дамско бельо. Вече над 15 години всички стоки с тази марка доказват, че в България може да се създава Дамско Бельо на световно ниво.

Пакет всички застрахователни услуги без изключение.

Варана
Търговия с минерални и трапезни води

Произвеждаме меки мебели по наш модел или по Вап проект. Също така предлагаме претапициране на хотели и заведения.

Българо-Английски речник на фразеологичните глаголи

Счетоводна кантора "КОМАРОВ КОНСУЛТ" е създадена през 1994г. и е специализирана в областта на счетоводните,финансови и управленски услуги.

Фирма СТИКО-90 ЕООД е специализирана във флексопечата на различни видове гъвкави опаковки от полипропилен, полиетилен, каст полипропилен, матови, перлени, алуминиеви, бариерни фолиа и комбинация от тях. Ектрузия на фолиа и богато разнообразие от торбички, пликове, листове. Изработка на

Електроинструменти.бг ООД е с предмет на дейност електронна търговия с електроинструменти.

Конструкт Билд-БГ ЕООД е строителна фирма специализирана в строеж на сглобяеми къщи, дървени покривни конструкции, плоски покриви и строит

Стелажи от ПРОМАН - европейски стандарт в складовото оборудване и складовите стелажни системи, подходящи за всеки вид стоки и товари. В областта на стелажите с рафтове за леки товари, ПРОМАН се представя с рафтовата стелажна система DIMAX.

Варана
FABIANNI.BG оnline магазин за дамски обувки. Страхотни предложения на невероятни цени! Богат избор на цветове и модели.

Основна дейност на фирмата е внос и износ и търговия на неръждаеми и черни метали, Тук може да намерите постоянен асортимент и разнообразни артикули на конкурентни цени като: тръби, ламарини, профили, колена и др. Тя е официален вносител и дистрибутор на някой от най-големите заводи за

Доставка на въглища, антрацитни въглища от Украйна.Опит - от 1998 г. насам.

Крепежни елементи и мебелен обков

Дейността на Полимекс Холдинг е специализирана проектиране, изграждане, монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на системи за контрол на достъп, видеонаблюдение, системи за охрана, пожароизвестяване, биометрични системи за контрол и отчитане на работно време.

Времето за направа на една тръбичка е 5-10мн,Работим по мостра-т,е,клиентът предварително трябва да е свалил старата тръбичка или това което

Мебели КАМБО ООД е основана през 1996 г. със 75% френско участие. Предприятието реализира своята продукция основно на френския и една малка част на руския пазар,като през 1997 г. фирмата се специализира в производството на еднолицеви и двулицеви матраци.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?