Бели Искър
Вилата се намира в с.Бели Искър на 7 км от к.к. Боровец и на 2км. от парк "Рила". Селото се намира на най-стратегическото място в Рила от тук тръгват атрактивни маршрути до х.Вада, Седемте рилски езера, Ястребец, х. Грънчар и Боровец. На първия етаж на Вилата има дневна

Бели Искър
Къща за гости Ния се намира в центъра на Бели Искър. Селото е само на 65км от София и на 7км от Боровец и Самоков. Къщата разполага с: 1 спалня с възможност за допълнително легло, 1 тройна и 1 двойна стая със бани и тоалетни. През лятото на разположение на гостите е лятната градина с

Бели Искър
Посетете вила ИЗГРЕВ, намираща се в красивата и неповторима долина на река Бели Искър в едноименното село - на 1100 м. надморска височина, на 60 км. от София, на 7км. от Самоков и Боровец.

Бели Искър
Вила Орлови скали - Първи етаж - дневна, с трапезария и кухненски бокс, където домакинята ще ви посрещне, нахрани и ще ви предложи уюта и красотата на селския бит.

Бели Искър
Вила Алпин е кокетна едноетажна вила, разположена в Самоковското село Бели Искър. Естественото дърво и битовите елементи доминират интериора на вилата и създават прекрасно усещане за спокойствие, домашен уют и комфорт.

Къща за гости - 2 звезди

Апартхотел „Игъл Рок Комплекс“