Долна баня е град в Западна България. Той се намира в Софийска област и е в близост до град Костенец и село Радуил. Градът е център и единствено населено място в Община Долна баня.

Долна Баня
СЕРЬОЖА ТОШКИН предлага професионално обслужване и реглаж на автомобили на територията на град ДОЛНА БАНЯ. Квалифицираният персонал ще извърши диагностика и преглед на състоянието на ходовата част на автомобил на изгодна цена. Автосервиз СЕРЬОЖА ТОШКИН разполага с апаратура за реглаж на

Вилно селище "Кедър” е разположено в подножието на Рила в гр. Долна баня. Комлекса е завършен през 2005 година и се състои от 9 самостоятелни масивни вили, изградени в старинен български стил, но предлагащи удобствата и комфорта на съвремието.

Долна Баня
Д-р Милка Шамова е личен лекар от Долна Баня, който предлага медицински прегледи, диагностика, лечение и превенция на болести при деца и възрастни. Общопрактикуващият лекар Д-р Милка Шамоваиздава направления за преглед при специалист, когато заболяването на пациента го налага.

Долна Баня
Средно общо образование

Предучилищно и основно образование

Долна Баня
Комплекс Калина е разположен в северозападната част на гр.Долна Баня. Чудесно място за отдих и релакс в полите на Рила планина. Само на десетина километра от Боровец и на 70 км. от гр.София по автомагистрала „Тракия”.

Долна Баня
СП образование и обучение

Долна Баня
Къща за гости Ела се намира в курортната област на град Долна баня. В спокойна обстановка, сред естествена зеленина можете да изживеете незабравими мигове с близки, приятели, компания. За любителите на туризма има възможност за преходи до х. Гергиница, х. Венетица или просто разходка в

Долна Баня
Хотел „Природа“