Хаджигергевата къща (тип хотел) предлага луксозно обзаведени стаи под наем, българска кухня и много атракции. Заповядайте! Жеравна се намира в Източна Стара планина, близо до град Котел. Селото е най-големият архитектурен резерват в България, със запазени над 200 дървени къщи.

Къща за гости Сава Купеца Ви дава възможност да се отдадете на културен туризъм в с. Жеравна - българско село с възрожденска архитектура, където е разположено древно тракийско селище. Жеравна е световен архитектурен паметник. До ден днешен са запазени близо 200 къщи със статут на

Добре дошли в къща за гости КЕНАРА - Жеравна.На 70 км. от Сливен и 16 км. от Котел, на 650 м. надморска височина, в полите на източна Стара планина се намира село Жеравна - истински етнографски музей на българщината.

Ресторант с 50 места, веранда с чудесен изглед към селото. Красива градина с кладенец и много цветя

Черковното кафене в село Жеравна се намира в комплекс Златна Ореша, и е напълно реновирано. Кафенето е с бар, камина и капацитет от 30 места. Запазило своя старинен дух, напомня за разказите на нашите писатели Йовков и Вазов.

Добре дошли на страницата на къща за гости "Йовина Къща Жеравна". Тук ще намерите спокойствие, тишина, чиста природа и гостоприемство. Перфектното място да избягате от стреса на големия град, зареждайки се с много енергия и сили. Красотата на природата и

Пансионат - 1 звезда „Добри Желев“

Хотел „Жеравна“

Жеравна
Хотел „Ив“