Котел е град, разположен в Източна България. Той е административен център на Община Котел, Област Сливен. Градът е трети по големина в областта след Сливен и Нова Загора. Котел отстои на 49 км североизточно от Сливен, на 37 км южно от гр. Омуртаг и на 328 км източно от София. Разположен е

"АВЕ ПЛЮС"ЕООД е склад за резервни части НОВИ и втора употреба за камиони с марките Зил 131,157,Газ 66 ВИЕТНАМКА И Урал...

“Драгоевата къща” е в традиционен за района възрожденскиархитектурен стил, но разполага с достатъчно удобства и лукс за всеки вкус. Къщата разполага със седем стаи, като пет от тях са двойни, а останалите две са с по три легла.

Хотел КРИСТАЛ се намира в идеалния център на град Котел, на тихо и спокойно място - идеално за вашата почивка, за бизнес срещи или просто като отправна точка за туризъм в планината или екскурзии в околните исторически селища с възрожденска архитектура Жеравна.

Комплекс КРИСТАЛ в град Котел е нов хотелски комплекс, построен и пуснат в експлоатация през 2007 година. Намира се в самия център на възрожденския град Котел.

Ресторантът е част от едноименния хотелски комплекс. Интериорът на заведението е изграден в съвременен и изчистен стил. В ресторанта се предлага традиционна българска кухня. В заведението се организират различни мероприятия – от сватби и кръщенета до романтични и бизнес срещи.

Къща за гости Стария дъб e разположена в полите на котленския балкан, в непосредствена близост до град Котел. Намира се в м. Чукарите, на 1км от града. Има асфалтов път до самата вила. Състои се от четири спални, голяма всекидневна с кухненски бокс, баня и тоалетна.