Община Твърдица е най-малката в Сливенска област. В нея са включени 11 селища от Твърдишката котловина, междупланинската връзка Межденик, част от долината на Средна Тунджа и част от малката Беленска котловина. Обхваща площ от 442,4 кв.км. с население от 16 717 души /2000 г./.

Ивановата къща се намира в Твърдица, област Сливен и разполага с леглова база от 23 места. „Ивановата къща” е подходяща, както за почивка с приятели, семейни ваканции или да прекарате един спокоен уикенд, така и за единични нощувки. Тя е желаното място за отдих през всички сезони на

Д-р Владимир Делев Делев прилага висококачествена диагностика и ефективно лечение на редица заболявания. Д-р Владимир Делев Делев издава направления за различни специалисти. Д-р Владимир Делев Делев предлага имунизация - поставяне на задължителни ваксини против тетанус, шарка, манту,

Предучилищно и основно образование

СП образование и обучение

Предучилищно и основно образование

Предучилищно и основно образование

"Мина Балкан - 2000" ЕАД се занимава с добив и пласмент на черни каменни въглища.

Въглища кокс и брикети - добив производство и търговия

Хранителни стоки - магазини

Фирмата е ориентирана в проектиране и производство на детайли за осветителни тела, парапети и стълбища от масивно дърво. Изработва кошери и рамки за пчели. Изработва ковчези. Всички изделия са на ниски цени и високо качество.

Международен и вътрешен транспорт.

Дърводобив и търговия с дървени, строителни материали и дърва за го

Твърдица
Спално бельо, хавлии и пок

Горива - т

Кабелни оператори

Дейности на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Повече от 40 години потребители от цял свят се доверяват на продуктите на “Аглика”. Ние сме изградили това доверие с успешното ни развитие в производството на хавлиен текстил, зад което стои нашият професионализъм. Хавлиените продукти са с богат асортимент и намират широко приложение.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?