Областни градове


Д-р Милкова има Стоматологичен кабинет от 1993 година. Той се намира в центъра на град Поморие. Кабинетът предлага терапевтична, ортопедична и хирургична дейност. Работим с деца. Избелване на зъби с Bluedent-лампа. Стоматологичния Кабинет работи всеки ден - включително и събота до обяд.

Д-р Светослава Коцева е специалист по стоматология, който практикува в гр. София. Тя е член на Българския Зъболекарски Съюз. Д-р Светослава Коцева следи за новостите в стоматологията и ги внедрява в своята практика.

С откриването на DENTAL CENTER осъществихме идеята да създадем и развием дентална клиника, която да отговаря изцяло на всички Европейски изисквания и стандарти, свързани с денталната медицина. С общи усилия успяхме да сформирахме професионален екип от сертифицирани и опитни специалисти.

Стоматологът Д-р Снежана Милушева предлага професионална дентална грижа на територията на град София, бул. „Александър Стамболийски” № 96. Зъболекарят Д-р Снежана Милушева има многобройни пациенти, които я препоръчват на своите близи и приятели, не само заради нейния професионализъм и

Благоевград
Д-р Елена Немчева - Андреева е зъболекар със специалност обща стоматология. Предлага лечение на кариес и зъбобол, почистване на зъбен камък и цялостно зъболечение. В областта на общата стоматология зъболекар д-р Елена Немчева - Андреева работи с РЗОК Благоевград.

Стара Загора
Д-р Йовка Маринова е специалист по дентална медицина. Завършила е Стоматологичен Факултет към Медицински университет – гр. Пловдив през 1994 г. Д-р Йовка Маринова е специалист стоматолог от град Стара Загора. Има дългогодипен опит в областта.

Д-р Марияна Тодорова е специалист по дентална медицина с богат опит в стоматологията. Д-р Тодорова предлага стоматологични прегледи и зъболечение, вадене на зъби и мъдреци, поставяне на пломби, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и други. Стоматологичният кабинет на д-р Тодорова

Д-р Веса Арабаджиева е специалист по дентална медицина.

Доц. Д-р Радосвета Андреева д.м. е лекар по дентална медицина (стоматолог) и Ръкводител катедра „Детска дентална медицина“ във Факултет по дентална медицина, Медицински университет – Варна.

Д-р Антон Руменов Данов е специалист по дентална медицина от гр. Варна и приема пациенти в кабинера си на ул. „Цар Петър“ 3. Д-р Данов работи със съвременна апаратура. Има богат опит и е изключително внимателен към своите пациенти.


СтоматологПрочети повече
Затвори

Партньори