Областни градове


Асеновград
Д-р Евелина Йотова подхожда с изключително внимание и загриженост към всеки свой пациент, особено към най-малките. В практиката си тя се е сблъсквала и с много сложни случаи, които я мотивират и благодарение на своето внимание към детайла и отговорност към пациента да ги разрешава.

Стоматологът, доктор Мери Петрова, практикува своята професия в град Ямбол. В своята работа Доктор Петрова използва съвременни висококачествени материали и медикаменти, както и модерни методи на лечение. Има дългогодишен опит в областта на денталната медицина.

Доктор Анета Янчовичина е лекар, специалист по дентална медицина. Стоматологът предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Доктор Анета Янчовичина ще намерите в град Банско.

Д-р Велимир Тодоров е специалист по дентална медицина с над 20-годишна практика. Той приема пациенти в кабинета си в гр. Хасково. Д-р Велимир Тодоров има сключен договор с НЗОК.

Д-р Мариана Илиева открива своята лична дентална практика през 1999 г. Предлагат се широк спектър от дентални услуги. Терапия – лечение на кариес със съвременни мателиали от водещи фирми ( 3 М, Kerr и др. ), ендодонтско лечение ( лечение на пулпит и периодонтит, кореново лечение ),

Кабинетът на стоматолози д-р Пепа Славова и д-р Доника Славова се намира в град Стара Загора. Много добри зъболекари с дългогодишен опит в областа.Кабинета работи по НЗОК.

Д-р Велмира Петкова е зъболекар от София, който предлага стоматологични прегледи и зъболечение за деца и възрастни. Стоматологичният кабинет на доктор Петкова е оборудван със съвременна дентална апаратура, качествени стоматологични материали и богат набор от инструменти.

ПМП-ИППМ-ДМ-ДОКТОР РУМЯНА МЛАДЕНОВА и Д-р Александър Соколов предлагат комплексно дентално лечение като:Терапия, Хирургия, Ортопедия, Имплантология, Импланти, Почистване на зъбен камък с ултразвук, Лазертерапия Физиотерапия, Съвместна работа с анестезиолог и с хирург.

Д-р Мариан Тодоров е специалист по дентална медицина, който практикува в гр. Самоков. Д-р Тодоров е с дългогодишна практика и богат професионален опит. Това гарантира на пациентите му надеждно диагностициране и лечение на редица заболявания.

Кабинет по дентална медицина Д-р Соня Костова, специализирана в естетичната, детската и хирургичната стоматология. Предлага: Фотополимерно възтановяване; Естетично протезиране-корони(металокерамика, порцелан, циркониеви корони, фасети), протези (плакови и моделноляти); Възтановяване на


СтоматологПрочети повече
Затвори

Партньори