Областни градове


Д-р Даниела Йотова е специалист стоматолог.Тя практикува в гр.Балчик на ул. Д-р Златко Петков 1,каб.113 и в гр.Варна на ул.Чаталджа 67,партер. Стоматолога работи със Националната Здравната Осигурителна Каса

Д-р Стоянка Ангелова е специалист по обща дентална медицина и има 40 годишен стаж в областта на ортодонтията. Тя е наградена за Дентален лекар на 2009 година.Работното време е всеки понеделник и вторник: от 9 до 12 часа и сряда и четвъртък от 13 до 16 часа.

Естетичната стоматология е изкуство, професионализъм и любов за извършване на корекции във формата, размерите и цвета на зъбите и меките тъкани около тях с цел постигане на желаната от Вас хармония в усмивката и самочувствие. Независимо дали се касае за промяна на един или повече зъби.

Д-р Бранимира Сербезова е Стоматолог който практикува в град София. Освен стоматология Д-р Бранимира Сербезова практикува и ортодонтия.

Зъболекар Кресна.

Д-р Марангозова работи в собствен стоматологичен кабинет от 1998 година. Работи с модерна техника и съвременни материали. Разполага с интердентална камера, ултразвуков апарат за почистване на зъбен камък, работи по договор със здравната каса. Профилактичните прегледи на пациенти.

Д-р Иванка Обрешкова е специалист по дентална медицина и ортодонтия и практикува в гр. Бургас. Тя приема своите пациенти в кабинета си на адрес кв. „Възраждане”, ул. „Самуил” 40.В стоматологичния кабинет на стоматолог д-р Обрешкова работят: Д-р Обрешкова - стоматолог специалист.

Д-р Александър Желязов е зъболекар от Асеновград, в чийто дентален център се предлага комплексна стоматологична помощ, зъболечение и превенция на болести по зъбите и устната кухина. Стоматологичен кабинет - Доктор Александър Желязов.

Д-р Блага Стойчева е лекар специалист по дентална медицина. Тя практикува в град Пловдив и приема пациенти в кабинета си на ул. „Волга“ 45. Д-р Блага Стойчева предлага профилактични прегледи, диагностика и лечение за всички дентални и естетични проблеми.

Доктор Виолета Бъчварова е стоматолог с богат опит, практикуващ на територията на град Сливен. Кабинетът и е оборудван с модерна стоматологична апаратура и работи с най-качествените материали. Д-р Бъчварова извършва широка гама от услуги, част от които са: пародонтология, терапия и


СтоматологПрочети повече
Затвори

Партньори